Startdir
Bedrijven

Schutting met carboleum.

Huisje, tuintje, boompje, beestje, is deze uitspraak sinds kort voor jou werkelijkheid geworden? Is het ook wat je ervan verwacht had? Vaak komt er toch meer op je af dan je verwacht had dat er op je af zou komen. Het hangt er van af wat je betaald hebt voor je huis maar het zou zomaar kunnen dat er nog aardig wat werk is om op te knappen aan je huis. Het is natuurlijk ook maar net hoe je er zelf tegenover staat. Misschien ben jij zelf tevreden over de staat van alles maar is er weer iemand anders die denkt van, ja dit is allemaal over 1 jaar rot en kapot.

Het zou bijvoorbeeld kunnen dat er een schutting in je nieuwe tuin staat die allang niet meer onderhouden is. Als je snel bent kan je die schutting nog redden, als het natuurlijk een schutting is die je zelf ook nog graag zou willen houden. Als je de schutting liever kwijt dan rijk bent is het natuurlijk weer een ander verhaal. Maar als je toch wilt dat de schutting nog eventjes meegaat dan kan je carboleum kopen en daar je schutting mee behandelen. De carboleum zal ervoor zorgen dat er geen vocht in je hout kan trekken. Het vocht zal er namelijk voor zorgen dat het hout van de schutting stilletjes aan gaat rotten. Je weet waarschijnlijk wel wat de gevolgen zijn van hout dat gaat rotten, ja inderdaad rot hout verliest na een tijd zijn stevigheid. Je houtenschutting zou dus zomaar ineens kunnen breken als het hard gaat waaien.

Je carboleum kan je kopen bij Moosefarg.nl, bij moosefarg kan je ook muurverf buiten kopen. Zo wil je misschien niet alleen je schutting herstellen maar wil je ook je muren buiten weer een nieuwe look geven. Je kan dat dus met muurverf van Moosefarg.

https://www.moosefarg.nl/