Startdir
Bedrijven

Windows dedicated server

Windows dedicated server huren bij Freaze Hosting

Ik heb sinds kort een grote website. Maar die website is zo traag! Ik word er helemaal gek van. Maar ik ben niet de enige die er last van heeft dat het de server van de website aan power ontbreekt. Regelmatig ontvang ik mails van geïrriteerde klanten die schrijven dat de website zo traag werkt, Het frustreert me mateloos! Het duurde niet lang of ik had al een oplossing gevonden voor die probleem: een Windows dedicated server van Freaze. Door deze vorm van hosting heeft mijn website meer rekencapaciteit. Ideaal!

Je wordt compleet ontzorgd

Doordat ik nu mijn eigen fysieke dedicated server huur bij Freaze Hosting, is mijn website veel sneller dan op iedere andere server. Er zijn vele voordelen op te noemen. Zo werkt je website altijd uitstekend, heb je geen omkijken naar het onderhoud en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het komt er uiteindelijk op neer dat je website beter werkt en dat je volledig ontzorgd wordt. De systeembeheerders van Freaze Hosting nemen eventuele storingen en periodiek onderhoud voor hun rekening. Wil je weten of deze vorm van hosting geschikt is voor jouw website? Of wil je meer weten over Linux? Bezoek de website van Freaze Hosting en lees meer!

https://freaze.nl/