Startdir
Woning en Tuin

Bomen kopen van Van IJmeren

Vorige week ging ik bomen kopen bij de Boomkwekerij Van IJmeren. Maar hoe heb ik hen gevonden? Want zij zitten helemaal in Kesteren! En dat is voor ons best ver rijden. En wij gaan natuurlijk niet voor niets daar naartoe. Graag geef ik op die vraag een antwoord in dit artikel. En natuurlijk welke bomen wij hebben gekocht en wat het eindresultaat daarvan is geworden.

Bomen kopen

Omdat wij nog geen ervaring hebben met bomen kopen (wij wonen net op onszelf), zijn we op het internet gaan zoeken naar een boomkwekerij. Wij zouden namelijk graag onze tuin iets meer willen laten verbouwen. Onder andere door middel van nieuwe bomen te planten. En nu zijn wij dus op zoek gegaan naar een kwekerij die bomen verbouwt. Al gauw kwamen wij er velen tegen. Maar sommigen hadden echt totaal geen mooie website. En ook met niet zulke goede foto’s erop. Dat straalde eigenlijk totaal geen vertrouwen naar ons uit. Daarom zijn we verder gaan zoeken. En zodoende vonden wij Van IJmeren. Daar lazen wij dat zij topkwaliteit bomen verkopen. En dat voor een voordelige prijs! Vooral dat laatste viel ons inderdaad op. Want bij andere websites die wij tegen waren gekomen, zagen wij dat de bomen nog best duur zijn. Maar dat is dus niet het geval bij Van IJmeren. Zou de kwaliteit dan echter wel goed zijn? Om die vraag beantwoord te krijgen, zijn wij daar naartoe gegaan. Je kunt de bomen namelijk online kopen, maar er ook langsgaan. Echter wel op afspraak. Wij hebben dus gebeld en aangegeven dat wij graag langs zouden willen komen om een aantal bomen te bekijken. De volgende dag konden wij al langskomen!

Van IJmeren bezoeken

Wij zijn dus naar Van IJmeren gereden en zagen daar echt verschrikkelijk veel bomen staan! Allerlei verschillende soorten. En ook degene die wij willen hebben. Verder inderdaad van topkwaliteit.