Startdir

Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

Voor proefschrift drukken kun je het beste naar Proefschriftenprinten.nl gaan! Daar ben ik achter gekomen omdat ik bij die drukkerij zelf mijn eigen proefschriften heb laten drukken. Ik kreeg deze al een paar werkdagen later bij mij thuis bezorgd. Ze zijn van prachtige kwaliteit! En daarbij komt dat zij ook een proefschrift ontwerp voor mijn omslag hebben ontworpen. Dat geheel in de al vaste prijs van mijn eigen bestelling. Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om daar je proefschrift te laten drukken.

Proefschrift drukken

Ik ben eerst op proefschrift drukken gaan Googelen. Dit omdat ik nog nooit een proefschrift van mij heb laten printen. Laat staan eerder geschreven. Dit is namelijk pas mijn eerste proefschrift! Nadat ik die dus had geschreven, ben ik gaan zoeken naar een drukkerij. Zo vond ik proefschriftenprinten al snel! Op de website van hun las ik dat zij al vele jaren ervaring hebben in het drukken van proefschriften. Alleen dat! Dat is hun specialisatie! Klonk perfect dus. Verder stonden er voorbeelden. En deze zagen er prachtig uit! Ook de omslagen waren erg mooi ontworpen. Bij dit bedrijf kun je namelijk gratis een omslag laten ontwerpen. Omdat ik dat zo belangrijk vind heb ik besloten dit ook door hen te laten doen.

Bestelling

Uiteindelijk was ik overtuigd en enthousiast geraakt van proefschriftenprinten.nl en heb ik daar een bestelling geplaatst voor mijn proefschrift drukken. Diezelfde dag werd ik door hen al gebeld! Hij stelde mij nog enkele vragen over mijn thesis en hoe ik het er graag uit wil hebben zien. Bijvoorbeeld de omslag en met welke kwaliteit de kaft gedrukt moet worden.

Een week later werden mijn eigen proefschriften al bezorgd! Super gaaf om te zien dat ik dit zelf heb geschreven en dat het dankzij Proefschriften printen zo netjes is gedrukt en geleverd.