Startdir
Vervoer en transport

Bij Noot een touringcar huren

Wij gingen laatst een touringcar huren bij Noot, klik hier voor de website. Namens het tehuis waar ik werk, ben ik verantwoordelijk voor het vervoer bij het jaarlijkse dagje uit. Dat houden wij ieder jaar met alle bewoners. En het is altijd hartstikke gezellig! Alleen is het probleem dat het touringcarbedrijf wat wij de jaren hiervoor in hebben gezet, niet meer bestaat… Daarom moeten wij dus op zoek naar een nieuwe. Maar wie moeten wij daarvoor inschakelen? Om die vraag beantwoord te krijgen, zijn we gaan zoeken op het internet. Graag vertellen wij in dit blogje hoe wij Noot Personenvervoer vonden. En natuurlijk of dat wij hen aanbevelen bij anderen.

Zoeken op touringcar huren

Wij zijn in Google gaan zoeken op touringcar huren en vonden toen dus al gauw Noot Personenvervoer. Er stond alleen nog geen prijs bij van hoeveel het bij hen kost. Maar we konden wel gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat hebben wij dan ook gedaan. En al snel werden wij teruggebeld door hen. Zij bedankten ons voor het invullen van het formulier en vroegen ons om meer informatie. Vervolgens gaven wij aan dat het dus voor een tehuis is met mensen die al flink op leeftijd zijn. Daarbij gaf Noot direct aan dat zij daar ook hun chauffeur van de touringcar op uitzoeken. Eentje die daar goed mee om kan gaan.

Het dagje uit

Op de dag van het dagje uit stonden ze volgens afspraak om het juiste tijdstip op de vooraf aangegeven locatie. De bewoners gingen erin en we zijn naar een museum in Ede gaan.Het was een hele leuke dag. En wij kunnen Noot Personenvervoer als touringcarbedrijf ook zeker aanraden! Dus mocht jij een touringcar huren willen, ga dan naar de website van Noot toe en laat je overtuigen!