Startdir
Image default
Vervoer en transport

Koeltransport met Frigo Group: Gegarandeerde kwaliteit en perfecte conditie van uw goederen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltransport, zowel nationaal als internationaal? Dan bent u bij Frigo Group aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van gekoelde en diepgevroren producten en zorgen ervoor dat de koude keten niet wordt doorbroken. Onze vrachtwagenchauffeurs werken volgens hoge kwaliteitseisen en kennen de specifieke eisen van koeltransport. Met moderne communicatiemiddelen en geavanceerde faciliteiten zorgen we ervoor dat uw lading altijd in perfecte conditie blijft en op tijd bij uw klant aankomt. Naast koeltransport bieden wij ook andere logistieke diensten aan, zoals orderpicking en groupage vervoer. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw transportbehoeften.

Specialist in binnen- en buitenland

Frigo Group is gespecialiseerd in koeltransport, zowel nationaal als internationaal. Of het nu gaat om gekoelde of diepgevroren producten, bij Frigo Group wordt de koude keten niet doorbroken. Onze vrachtwagenchauffeurs werken volgens hoge kwaliteitseisen en kennen de specifieke eisen van koeltransport. Ze zijn langdurig aan ons verbonden en zorgen ervoor dat de lading altijd in perfecte conditie blijft.

Bij Frigo Group staat goede planning en heldere communicatie centraal. Onze planners beschikken over moderne communicatiemiddelen, waardoor we altijd weten waar de vrachtwagen zich bevindt. Daarnaast worden de wagens bij vertrek en aankomst gewogen en zijn onze laad- en losdocks voorzien van camera’s. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw koeltransport altijd op de afgesproken tijd bij uw klant aankomt.

Naast koeltransport biedt Frigo Group ook andere diensten aan, zoals orderpicking en groupage vervoer. Onze opgeleide en gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd worden vervoerd. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking voor (groupage) koeltransport naar Frankrijk, Spanje of een andere locatie in Europa? Neem dan contact met ons op. Onze planners spreken meerdere talen en we zijn ISO 9001 en IFS-gecertificeerd.

Vrieshuis in Nieuw-Vennep, warehouse in Geldermalsen

De belangrijkste troeven van het vrieshuis in Nieuw-Vennep en het warehouse in Geldermalsen zijn de goede locaties en de uitstekende faciliteiten die ze bieden voor opslag en transport van drooggoederen, gekoelde en diepgevroren goederen in Nederland en daarbuiten. Beide locaties zijn belangrijke troeven bij de logistieke ontzorging die Frigo Group Transport Nederland kan bieden aan hun klanten. Ze zijn ISO 9001 gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle kwaliteitseisen. Het transport dat dagelijks wordt verzorgd door Frigo Group Transport bestaat uit internationale transporten met koel/vrieswagens, tautliners en huifwagens. Nederland fungeert als vertrek- en eindpunt voor deze transporten. Naast gekoelde en diepgevroren goederen verzorgt Frigo Group Transport ook niet-geconditioneerd goederentransport in Nederland. Ze hebben goed opgeleide en gekwalificeerde chauffeurs en een modern, innovatief en duurzaam wagenpark.

Wat is belangrijk bij koeltransport?

Bij koeltransport is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur constant en op de juiste waarde blijft gedurende het hele transportproces. Dit is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat bederfelijke goederen, zoals voedsel en farmaceutische producten, in optimale staat aankomen op hun bestemming.

Om dit te bereiken, zijn er een aantal belangrijke aspecten waarmee rekening moet worden gehouden. Ten eerste is het essentieel om te investeren in hoogwaardige koelapparatuur en -voorzieningen. Dit omvat koelwagens, koelcontainers, koelcellen en temperatuurregistratiesystemen.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste temperatuurinstellingen te hanteren en deze regelmatig te controleren gedurende het transport. Het is ook van groot belang om ervoor te zorgen dat de goederen correct verpakt en gelabeld zijn om de temperatuurisolatie te behouden.

Tot slot moeten er duidelijke communicatielijnen zijn tussen alle betrokken partijen, zodat eventuele temperatuurafwijkingen direct kunnen worden opgemerkt en aangepakt.

Kortom, bij koeltransport is het waarborgen van de juiste temperatuur gedurende het hele proces van groot belang voor het behoud van de kwaliteit en veiligheid van bederfelijke goederen.

https://www.frigogroup.com/nl/