Startdir
Image default
Vervoer en transport

Simpel aan je heftruck certificaat komen

Het is erg praktisch wanneer je personeel over een heftruck certificaat beschikt. Het zorgt er ten eerste voor dat bepaalde werkzaamheden een stuk sneller zullen verlopen waarvoor je heel wat tijd bespaart. En je weet wat ze zeggen, tijd is geld. Zo kan je de tijd van je personeel dus een stuk efficiënter indelen. Zelfs wanneer je personeel al een beetje weet hoe zij een heftruck moeten besturen is het verstandig ze een heftruck certificaat te laten behalen. Wanneer ze eenmaal in het bezit zijn daarvan ben je er zeker van dat ze veilig in het voertuig kunnen rijden. Dit voorkomt dus een aantal ongevallen op de werkvloer. Daarnaast leren ze vaak ook nog het een en ander bij tijdens zo’n cursus.

Verschillende pakketten

Er zijn een aantal verschillende pakketten waaruit je kan kiezen zodat je personeel hun heftruck certificaat zullen behalen. Hetgeen waar wij bekend om staan zijn de 1-uurs certificering. Je personeel kan dus binnen een uur zijn heftruck certificaat behalen. Dit klinkt wellicht een tikkeltje onrealistisch, maar het is echt zo. Binnen een uur zal je personeel veilig en goed op een heftruck kunnen rijden. Daarnaast bieden we ook pakketten aan die geschikt zijn voor mensen die nog nooit op een heftruck gereden hebben. Ook voor personeel die al wat meer ervaring heeft met de heftruck bieden we speciale pakketten aan. Uiteindelijk zal elk personeel zijn of haar heftruck certificaat behalen.

De service

We kunnen je garanderen dat je personeel aan het einde hun heftruck certificaat behaald zal hebben. Wanneer je vragen hebt over onze pakketten kan je die gerust stellen. Dit kan via het contactformulier op onze site maar je zou ook een belletje kunnen doen. Een offerte aanvragen kan ook via dezelfde manier als dat je naar extra informatie kan vragen.