Startdir
Image default
Vervoer en transport

Betrouwbare taxi service Maastricht

Betrouwbare taxi service Maastricht 

Taxi Blue is een ervaren taxi service in het zuiden van Limburg. Dit betrouwbare bedrijf is gespecialiseerd in zakelijk vervoer van en naar Maastricht AirPort. Als u op zoek bent naar een luxe en betaalbare taxiservice in de regio van Maastricht, neem dan contact op met Taxi Blue.

Reizen met klasse

Kiest voor Taxi Blue, dan kiest u voor reizen in stijl. Het wagen park bestaat uit alleen Mercedes klassen. Ook als u op zoek bent naar een solide groepsvervoerder bent u bij Taxi Blue aan het juiste adres.

Snel en veilig

Een taxi rit is de veiligste en snelste manier van betaald vervoer. Hierbij hoeft u niet eerst naar een station te reizen, maar u wordt opgehaald op een plek naar keuze. U hoeft ook  rekening te houden met reis schema’s. U spreekt een tijd en locatie af en de taxichauffeur haalt u op. Ook is het zo dat een taxi u kan afzetten waar u maar wilt. Reist u per taxi, dan wordt u dus van deur tot deur gebracht. Dit is vooral erg handig en veilig als u met veel bagage reist.

Taxi Maastricht AirPort 

Bent u iu of uw klant van plan om van of naar Maastricht AirPort te reizen? De bestuurders van Taxi Blue kennen de regio goed en kunnen u ophalen bij de aankomsthal of wegbrengen naar de vertrekhal van het vliegveld. Na een uitputtende reis bent u dus heel snel weer thuis. Heeft u een zakelijke klant die van Maastricht AirPort opgehaald dient te worden? Taxi Blue zorgt ervoor dat uw klant keurig en snel opgehaald wordt en afgezet wordt op een locatie naar keuze.

Meer informatie over Taxi Blue

Neem voor meer informatie over de diensten van Taxi Blue contact op via de website www.taxiblue.nl Zij nemen dan spoedig contact met u op en kunnen indien gewenst direct een offerte voor u opstellen.