Startdir
Image default
Bedrijven

Waarom zou u investeren in vastgoed van deze specialist?

Bent u op zoek naar een betrouwbare én winstgevende manier om geld te investeren in Nederland? Deze combinatie is uiteraard niet altijd even gemakkelijk te vinden. Zo kunnen bepaalde investeringen enorm winstgevend zijn, maar is het risico vaak ook wel vrij groot. Andere beleggingen zijn dan weer veiliger, maar leveren minder op. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u op een veilige én winstgevende manier investeren en bovendien hoeft u er zelf zo goed als niet voor te doen. Ontdek hoe u bij dit bedrijf kunt beleggen.

Zorgeloos investeren

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u zorgeloos in vastgoed investeren. Maar hoe werkt dat juist? Center Parcs is Europese marktleider op het gebied van lokaal toerisme en heeft jaarlijks meer dan 8 miljoen bezoekers over meer dan 280 domeinen. De huisjes die op deze domeinen staan worden verkocht en op hun beurt door Center Parcs verhuurd aan vakantiegangers. Door uw geld te investeren in vastgoed van dit bedrijf koopt u dus een vakantiehuisje in een van hun domeinen. Afhankelijk van de formule die u afsluit krijgt u ofwel vijftien jaar lang vaste huurinkomsten van 4,5 procent op de aankoopprijs, ofwel geniet u van een variabele huur met percentage van de totale huuromzet. Bent u niet zeker welke formule u verkiest? Geen nood, ze begrijpen als geen ander dat investeren een grote stap is en begeleiden u waar nodig. Daarnaast geniet u ook van andere voordelen. U hoeft namelijk zelf de verhuur en het onderhoud niet te voorzien en bovendien kunt u ook af en toe zelf in uw vakantiehuis verblijven.

Investeer in een huisje in een domein naar keuze

Wilt u geld investeren in vastgoed in een domein in Nederland? Of verkiest u toch het buitenland? Met accommodaties in tal van Europese landen heeft u een uitgebreide keuze! Contacteer Center Parcs Vastgoed en zij zullen u voorzien van advies op maat. Zo bent u zeker dat u investeert in vastgoed dat bij u past.