Startdir
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Incasso Advocaten

Incassobureau Incasso Advocaten

Laatst was ik in gesprek met incassobureau Incasso Advocaten (website: incassoadvocaten.nl) en zij moesten mij gaan helpen met een aantal debiteuren waar ik mee zat. Ik heb namelijk een klant die letterlijk 6 maanden lang geen rekeningen meer van mij betaald en dat ben ik helemaal zat. Ik heb de klant zelf al een mail gestuurd dat ik geen orders meer van hem aanneem maar daar krijg ik ook geen reactie op. Maar soms blijft hij wel gewoon bestellen. Daarom ben ik van plan om een incassobureau in te schakelen in de hoop dat ik gewoon al dat geld krijg, want het gaat in totaal om een zeer serieus bedrag. In dit blogje zal je te weten komen hoe alles is gegaan en of ik mijn geld toch nog gekregen heb.

 

Gesprek met de klant

Incassobureau Incasso Advocaten wilde mij graag helpen. We moesten natuurlijk eerst een gesprek met de klant zien te regelen, wat in eerste instantie al helemaal niet te doen was. De klant reageerde nergens op en we kregen hem of mensen om hem heen maar niet te pakken. Ik was al bang voor een faillissement. Gelukkig was dit niet het geval, de klant belde na een week terug met daarin zijn excuses en dat er erg veel te maken had met privéomstandigheden. Daarbij wilde ik natuurlijk nog wel mijn geld krijgen. Gelukkig kreeg ik het geld ook na een week. Maar dit was mij niet gelukt zonder het inschakelen van een incassobureau, ik had namelijk al mijn geduld allang opgegeven. Ik ben dus erg blij dat incassoadvocaten.nl mij heeft geholpen met het ontvangen van mijn geld in een (relatief) korte periode. Ik ben ook zeer tevreden over de diensten die zij hebben verleend met hun topservice. Laat me dus weten of jij een keer een incassobureau nodig hebt, misschien dat ik dan iets voor je kan regelen bij incassoadvocaten.nl