Startdir
Sport

Personal trainer Ede

Laatst heb ik een personal trainer Ede ingeschakeld. Ik heb namelijk de grote wens om flink te gaan afvallen. Hier ben ik al een tijdje geleden mee begonnen door middel van te gaan sporten en gezonde voeding te eten. Maar nog niet met het gewenste resultaat. En ik verwacht dat wanneer ik een personal trainer inschakel, dat veel beter zou gaan. Ik woon momenteel in Ede en zou daarom ook graag een personal trainer uit diezelfde plaats willen.

Personal trainer Ede

Allereerst ben ik op personal trainer Ede gaan zoeken op het internet. En al snel kwam ik Van Schaik Personal Training tegen. Daar las ik dat zij als personal trainer in te zetten zijn wanneer je wilt afvallen, meer kracht wilt hebben, of een betere conditie wilt krijgen. En voor mij geldt dus het eerste punt. Ik ben naar de website gegaan en las daar leuke ervaringen over klanten die bij hen zijn gestart om af te vallen. En dat dat bij hen ook echt daadwerkelijk goed gelukt is. Verder heb ik nog dingen gelezen over hun werkwijze. Bijvoorbeeld dat zij het belangrijk vinden om een vaste personal trainer uit Ede te hebben omdat diegene dan beter weet wat het proces is geweest en hoe alles gaat. Daarnaast krijg je daar gewoon meer binding mee. Verder vinden zij het bij Van Schaik Personal Training belangrijk dat je oefeningen doet de je ook echt leuk vindt. Want dingen die je verplicht moet doen en niet leuk vindt, gaan ook minder goed.

Van Schaik Personal Training

Inmiddels ben ik met Van Schaik Personal Training als personal trainer uit Ede gestart met het afvallen. En het gaat hartstikke goed! Ik ben nu in ieder geval meer gemotiveerd dan toen ik het nog alleen deed. Daarom wil ik hen nu dan ook alvast hartelijk bedanken.