Startdir
Image default
Sport

Welk Foreunner horloge moet je kopen?

Garmin heeft een brede selectie van sporthorloges. Een belangrijk deel van de sporthorloges van dit merk is ondergebracht in de Forerunner-serie. Dit zijn allemaal echte sporthorloges, waarvan de meeste ook erg geschikt zijn voor multisporters. Het is een populaire serie horloges bij mensen die graag hardlopen, multisporten en marathon lopen. Populairste horloges uit deze reeks zijn onder andere de Garmin Forerunner 945 en de Garmin Forerunner 55. Daarnaast is de serie met de naam Fenix ook erg populair, maar dit zie je ook direct terug aan het prijskaartje.

De Forerunner serie

De Garmin Forerunner serie is een selectie van sporthorloges gemaakt door Garmin Alle moderne horloges binnen deze sportserie maken gebruik van het Global Positioning System (GPS) en zijn gericht op hardlopers en triatleten. Horloges uit de Forerunner-serie zijn ontworpen om nauwkeurig afstand, snelheid, hartslag 24/7 polsmeting), tijd, hoogte en tempo te meten, die allemaal belangrijk kunnen zijn voor atleten die een echt trainingsmaatje zoeken.

Voorbeelden uit deze serie

Een aantal voorbeelden op een rij:

  • Forerunner 945 LTE
  • Forerunner 55
  • Forerunner 745
  • Forerunner 245 en 245 Music
  • Forerunner 45

Afkortingen en productnamen

 

In de productnaam van de horloges binnen deze sportserie zie je vaak toevoegingen, zoals de 45s en de Fenix Pro titanium. Dit zijn weer titelnamen van de horloges die binnen de serie vallen. Zo heb je van sommige modellen een S en een niet-s versie. Dit heeft te maken met de maat van het horlogescherm. Mensen met smalle polsen kiezen eerder voor een s-versie van een Foreruuner horloge. Deze valt prettiger om de pols. Veel verschillen zijn er niet tussen de horloges. De S-versie heeft soms een iets mindere batterijduur, maar dat scheelt echt niet veel.

Leuk om te weten: Forerunner wordt ook vaak afgekort als FR. De Garmin Forerunner 945 heet dan gewoon de FR945.

Welke is geschikt?

Je hebt binnen deze Garmin horlogeserie meerdere modellen. Het belangrijkste is voor jezelf om te bepalen wat jouw doel is met het horloge. Je hebt als hardloper van middelafstanden echt geen premium 945-horloge of Fenix 6 Pro horloge nodig. Dan voldoet een 745 of 55 helemaal prima. Ben je een multisporter, dan kies je eerder voor een high end model binnen de serie. Het begint allemaal met het bepalen wat jouw doel is voor het sporten.

https://www.triathlon365.nl/de-beste-triathlon-horloges/