Startdir
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een webshop waar u een heerlijk gebakje kunt bestellen wat geleverd wordt door de brievenbus. Brievenbusbnket.nl heeft lang ontwikkeld om taartjes te ontwerpen die precies is de formaten van een brievenbus doosje passen. Dit heeft als groot voordeel voor de ontvanger, dat diegene niet thuis hoeft te zijn om het brievenbus taartje van de bezorger aan te nemen. Dit maakt het voor de ontvanger makkelijker en daardoor nog leuker!

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende formaten en smaken taartjes per post. Zo kunt u een keuze maken uit Haagsche Hopjes Banket, Chocolade Banket, Kaneel Banket en Walnoot Sinaasappel Banket. Ook kunt u verschillende smaken combineren in een groter formaat combinatiebox. Zo kan de ontvanger genieten van een proeverij aan brievenbus taartjes. 

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een zeer unieke en smaakvolle ervaring.  Zodra de ontvanger het doosje opent vindt diegene daarin een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van de verzender. Hierna kan de ontvanger samen of alleen genieten van dit brievenbus cadeau. 

Een brievenbus cadeau versturen van brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop, vervolgens maakt u een keuze uit het assortiment, hierna kunt u eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en als laatste rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau versturen is geschikt voor veel verschillende gelgenheden zoals Valentijnsdag, Moederdag of een Kraam Cadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen

Zitten uw collega’s of personeel thuis door de huidige situatie en verdienen zij wat extra’s? Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt en zakelijke bestellingen. Of u nou 10 of 10.000 stuks brievenbus taartjes wilt versturen, het is geen probleem voor brievenbusbanket.nl 

Sinds kort kunt u ook relatiegeschenken versturen in uw eigen huisstijl. Neem contact op met de klantenservice per mail of telefeoon voor meer informatie of om de opties te bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/