Startdir
Image default
Management

De voordelen van een time tracker

Ben jij werkgever of werknemer in een bedrijf waar het personeel zelf de uren bij moet houden? Of ben jij ZZP’er en houd jij je eigen urenregistratie bij? Met een time tracker gaat dit heel snel en eenvoudig! Hieronder worden de voordelen op een rijtje gezet.  

 

Exportfunctie van time tracker naar PDF of Excel

Een van de grote voordelen van een time tracker is dat je de gewerkte tijd automatisch kunt exporteren naar een PDF of Excel bestand. De informatie vanuit de app wordt overgenomen zodat je het meteen in het gewenste bestand hebt staan. Dit scheelt je een hoop werk!

 
Geschikt voor smartphone, tablet of laptop

Of jij je tijd nou bij houdt via een computer, smartphone, tablet of laptop; een time tracker is geschikt voor alle apparaten! Zo kun jij ten alle tijden en op een flexibele manier je gewerkte uren registreren.

 

Automatisch factureren

Nadat jij hebt gecontroleerd of de genoteerde uren daadwerkelijk kloppen, kun je via één klik op de knop een automatische factuur naar de klant toe sturen. Ook dit scheelt een hoop tijd!

Inzicht

Door je tijd bij te houden via een app kun jij al jouw ziekte-, verlof- en overuren in een oogopslag zien. Zo krijg jij inzicht in hoeveel uren er nog open staan of hoeveel vakantiedagen je nog over hebt. Het is handig om hier inzicht in te hebben, zodat het zich niet allemaal opstapelt tot het laatste van het jaar.

https://keeping.nl/time-tracker