Startdir
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een gestructureerde voorraadadministratie voor uw bedrijf

Het gestructureerd bijhouden van de voorraad en opslagruimte van uw bedrijf is van essentieel belang. U houdt zo namelijk zicht op opslagkosten, de in- en uitvoer van uw producten en uw voorraden. Tegenwoordig is het aan te raden om met een digitaal systeem te werken, waarop u perfect kunt zien welke producten zich waar in uw magazijn bevinden en hoeveel voorraad u nog heeft. Zo kunt u zich bezig gaan houden met voorraadmanagement om dit zo efficiënt mogelijk in te richten. Een echte specialist op het gebied van voorraadadministratie en beheer is Kangaroo uit Hendrik-Ido-Ambacht. Voor een oplossing op maat kunt u uitstekend bij hen terecht!

Voorraadbeheer op maat

Bij Kangaroo schaft u een online systeem van voorraadadministratie en -beheer aan dat speciaal op maat is gemaakt voor uw bedrijf. Iedere organisatie is immers anders en uw productieproces, opslagruimte en productielijn verdient daarom maatwerk. Dat begrijpen ze bij Kangaroo maar al te goed! De specialisten van Kangaroo realiseren een systeem, zodat uw magazijn probleemloos digitaal wordt bijgehouden. Aan de hand van slimme RFID-technologie worden magazijnbakken getagd, zodat exact duidelijk is waar producten zich in uw voorraad bevinden en hoeveel er hiervan ligt opgeslagen. Zo ziet u in een oogopslag waar welk product zich in uw magazijn bevindt en hoeveel er hiervan nog op voorraad is. Zo behoudt u te allen tijde volledige controle over het proces en bespaart u flink in de kosten door het efficiënter inrichten van uw opslagruimte en het actiever beheren van uw voorraad.

Wilt u ook een systeem op maat laten maken door dit bedrijf?

Heeft u interesse in de voorraadadministratie van Kangaroo? Neem dan contact op met dit bedrijf om uw aanvraag te bespreken. Zij kijken dan direct wat uw bedrijf nodig heeft en welk systeem het best werkt. Het bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken en staat voor transparante service en dienstverlening. Zo bent u verzekerd van een oplossing op maat!

https://www.kangaroo.nl/

Gerelateerde artikelen

Een nieuw hotelinterieur hoeft niet moeilijk te zijn

De belastingadviseur van dit kantoor zorgt voor persoonlijke begeleiding bij zzp

Solliciteer op deze vacature en ga aan de slag als industrieel product ontwerper