Startdir
Image default
Bedrijven

Maak kennis met dit koelbedrijf uit Dronten

Wanneer u op zoek bent naar een koelbedrijf in Nederland, dan informeert u hiervoor bij Koelhuis Dronten. Bij dit bedrijf kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een groente- en fruitkoelhuis. Zij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het vak en zij ontzorgen diverse telers en groothandelaren op het gebied van een geconditioneerde opslag. In het koelhuis van dit bedrijf heeft u de mogelijkheid om verschillende producten gekoeld op te slaan, waar u zelf geen plaats meer voor heeft. Dit bedrijf maakt gebruik van 84 koelcellen en hebben een totale capaciteit van circa twaalf miljoen kilogram. Ook hebben zij een bewaring onder speciale condities.

Een gekoelde opslag voor verschillende producten

Naast het opslaan van groente en fruit, kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor een gekoelde opslag voor andere producten die gekoeld bewaard moeten blijven. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan producten, zoals eieren, bloemen en planten. Wanneer u een samenwerking aangaat met dit bedrijf, dan profiteert u van de ervaring en de kennis van de medewerkers van dit bedrijf. Zij zijn onder meer gespecialiseerd in ULO- en DCS-bewaring. Ook worden de bewaarcondities constant geperfectioneerd. Duurzaamheid staat bij dit bedrijf ook hoog in het vaandel. Zo beschikken de koelcellen allemaal over zonnepanelen.

Ontdek de mogelijkheden

Dit koelhuis in Nederland biedt de mogelijkheid om uw gekoelde producten op te kunnen slaan. Wilt u ook gebruikmaken van dit koelhuis in Dronten? Of bent u misschien benieuwd naar meer informatie over een van de diensten die zij aanbieden? Hiervoor neemt u gerust eens contact op met de ervaren medewerkers van dit bedrijf! Zij vertellen u graag meer over de diensten die zij aanbieden en wat zij hierin voor u kunnen betekenen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ze op en maak direct uw afspraak om binnen de kortste keren gebruik te maken van uw eigen gekoelde opslag voor uw producten.