Startdir
Image default
Horeca

Een van de beste hotels in Breda met een veelzijdig kameraanbod

Wilt u overnachten in een van de beste hotels in Breda? Bij Van der Valk Hotel Princeville bieden ze diverse kamers aan. Zo hebben ze onder andere standaardkamers, kamers met extra comfort, luxe suites en familiesuites. Dankzij de vele faciliteiten komt u volledig tot rust tijdens uw verblijf. Zo kunt u gebruikmaken van de wellness, kunt u een plattegrond van de stad vragen, gebruikmaken van hun zaalverhuur in Breda en een duik nemen in een heerlijk verwarmd zwembad. Beleef een unieke ervaring in dit prachtige hotel!

Kamers die van alle gemakken zijn voorzien

Er zijn veel hotels in Breda, maar Van der Valk Hotel Princeville biedt alles wat u zoekt op het gebied van overnachtingen en zaalverhuur. De stijlvolle kamers van Van der Valk Hotel Princeville zijn van alle gemakken voorzien, zoals een grote open of gesloten badkamer. De luxe standaard kamer is voorzien van een digitale kluis voor uw waardevolle spullen, een waterkoker en een flatscreen tv. Zo kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee uw favoriete programma’s bekijken. Komt u met het hele gezin? Ga dan voor de familiesuite die voorzien is van een kingsize boxsping en een tweepersoons slaapbank, een koffiezetapparaat en een tafel met stoelen voor spelletjes. Ook bieden ze verschillende wellness suites aan in landthema’s als u nog een stapje verder wilt gaat. Dankzij hun diverse kameraanbod vindt iedereen gemakkelijk een geschikte kamer voor een heerlijke overnachting.

Informeer naar alle kamers

Wilt u het complete kameraanbod van dit hotel ontdekken? Bekijk dan snel alle kamers en suites die ze aanbieden op hun website. U vindt gegarandeerd een kamer die bij u en uw gezelschap past. Of u nu voor extra comfort of voor een standaard kamer wilt gaan; alle kamers zijn van alle benodigdheden en gemakken voorzien, dus u bent altijd verzekerd van een heerlijke ervaring indien u kiest voor de beste hotels of voor zaalverhuur in Breda.