Startdir
Image default
Horeca

De beste catering in Hengelo voor een goede prijs

Bent u op zoek naar een heerlijke catering in Hengelo of wilt u gewoon lekker genieten van een heerlijke maaltijd? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Wij zijn al jaren de beste catering in Hengelo. Met onze uitgebreide menu’s, veelzijdigheid in gerechten de de vaardigheden van onze getrainde chefs zijn wij de beste in de regio. Onze heerlijke gerechten zijn een perfecte bijdrage voor elke bijeenkomst, evenement of gelegenheid van wat voor aard dan ook. U mag uiteraard geen bijeenkomst organiseren op het moment maar zodra dat moment weer komt denkt u gelijk aan onze catering in Hengelo. Dat wordt smullen! 

Een uitgebreid menu bij onze catering in Hengelo

Wilt u heerlijke verse sushi? Een Japanse menu? Of toch liever escargots? Of juist iets met truffels? Zoek niet verder want hier bent u aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid menu met talloze heerlijke gerechten en bij ons slaagt u gegarandeerd. Of u nou op zoek bent naar iets met een budget of juist iets duurders met luxe, u bent hier aan het goede adres. Wij hebben uitgebreid aanbod van gerechten dus bij ons zult u nooit ontevreden met lege handen of een lege maag vertrekken. Wij zijn al jaren de beste catering in Hengelo.

Betaalbaar, uitgebreid en kwalitatief

Onze menu’s en caterings zijn altijd van uiterste kwaliteit. Onze chefs en ons personeel zorgt ervoor dat uw catering altijd tot ind puntjes verzorgd wordt. De heerlijkste gerechten vereisen natuurlijk ook de perfecte serveer condities en daar zorgen wij ook voor. Ook zijn onze caterings betaalbaar. Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze heerlijke gerechten houden wij onze prijzen betaalbaar. Toegankelijkheid is belangrijk voor ons en onze prijzen reflecteren dit. Heerlijk smullen bij catering in Hengelo.