Startdir
Image default
Bedrijven

Een RVS uitlaat voor jouw auto

Wanneer je het huidige uitlaatsysteem van je auto wil vervangen kun je ervoor kiezen om deze te vervangen door een RVS uitlaat. Als je hiervoor kiest, is dat een prima upgrade. Door de RVS is er namelijk geen roest meer mogelijk en de uitlaat kan zorgen voor extra vermogen. Het geluid krijgt ook een upgrade wanneer je kiest voor RVS. Het geluid van je auto wordt namelijk een stuk sportiever. Wist je dat het zelfs mogelijk is om de RVS uitlaat op maat te laten maken? Zo kun je precies de onderdelen uitzoeken die je zelf wil om je auto volledige af te maken. Ben je benieuwd? Lees dan verder

Middendemper

Een RVS uitlaat die je kan kiezen om je auto te upgraden is de RVS middendemper. Wanneer je de middendemper vervangt brengt dat vaak meerdere voordelen met zich mee. Als je de demper vervangt door een sportvariant krijgt de auto een sportiever geluid. Het kan ook zo zijn dat je de demper vervangt om het tegengestelde effect te krijgen. Als je dit wil bereiken dan vervang je de demper door een lowsound variant. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om de middendemper te vervangen door een recht stuk RVS. Kies je hiervoor dan neemt en je vermogen toe en krijg je een sportiever geluid.

Einddemper

Een andere RVS uitlaat die je kan kiezen is de RVS einddemper. Ook dit zorgt voor een sportiever geluid van je auto. Het is daarbij ook mogelijk om dit in een keer te combineren met een RVS sierstuk. RVS sierstukken zijn ervoor gemaakt om je auto een andere uitstraling te geven. Ben je hiernaar op zoek? Dan kun je dus beter kiezen voor een einddemper.

Dubbele uitlaat

Als laatste kun je ook kiezen voor een dubbele RVS uitlaat. Je vervangt hier dan de einddemper met een variant met dubbele uitlaatpijpen. Je auto krijgt een andere look, waardoor de auto sportiever lijkt. De bumper van de auto wordt hierbij ook aangepast. Dit wordt gedaan zodat er plek is voor de sierstukken.

 

https://cts-chiptuning.com/rvs-uitlaat