Startdir
Image default
Bedrijven

Tips waarmee je een trui vindt dat past bij je figuur

De herfst en de winter, de koude maanden waarbij we ons liever verstoppen onder een warme deken en voor de televisie zitten in een dikke trui, zoals die Black Bananas trui. In de koude wintermaanden zul je evengoed naar je werk moeten en zul je erop uit willen gaan. Dan is het niet alleen belangrijk dat je een comfortabele trui aan hebt, zoals een Black Bananas trui, maar ook een trui dat past bij je figuur. Maar hoe weet je welke trui bij jouw figuur past? In dit artikel lees je de tips!

Peerfiguur

Met een zogeheten peerfiguur, zit het volume vooral rond de heupen, billen en bovenbenen. Ook kenmerken deze vrouwen zich met een slanke taille en schouders smaller dan de heupen. Met kleding kun je veel en dus ook je schouders optisch iets verbreden. Kies dan bijvoorbeeld voor een hoog gesloten exemplaar of trui met een boothals. Een ‘oversized’ trui wordt hierbij afgeraden, omdat het niet veel goeds zal doen voor je taille. Als je toch graag een lange trui draagt zoals een Black Bananas trui, let er dan op dat deze net boven je heupen eindigt.

Appelfiguur

Om toch in de fruitsferen te blijven, bespreken we nu truien die passen bij personen met een appelfiguur. Met een appelfiguur heb je slanke benen en ben je wat voller rond je borsten en buik. In plaats van truien kun je met het appelfiguur kiezen voor vesten, die je open kunt dragen. Ook kun je het best een trui dragen van fijne stof, welke beschikt over een V-hals. Als het gaat over patronen en je houdt van strepen, kies dan voor verticale strepen, zodat je lichaam meer in balans wordt gebracht.

Het rechte figuur

Een oversized Black Bananas trui, zal perfect passen bij iemand met een recht figuur. Hoe wolliger en voller hoe beter, want hierdoor krijg je meer body. Ga dus niet voor strakke truien, maar voor oversized truien. Wanneer je wat kleiner bent, dan is het belangrijk dat je ervoor zorgt om te filteren op ‘’petite’’. Dit is kleding dat speciaal is gemaakt voor kleinere mensen. Hierdoor kun jij als kleinere vrouw ook een oversized trui dragen.