Startdir
Image default
Bedrijven

Zo ga jij met een summerbody te zomer in!

De zomer komt eraan en we gaan weer minder kleding dragen, de beste reden is natuurlijk om in vorm te komen voor de zomerperiode. Ook de zomerkleding mag weer uit de kast en moet natuurlijk wel nog passen! Wil jij extra fit zijn in jouw zomerkleding? Of wil jij nu eens eindelijk die summerbody waar je al jaren van droomt, gaan behalen? Dan wordt het nu al tijd om te gaan trainen voor dit doel! Kun jij wel wat tips gebruiken om je doel te gaan bereiken? Lees dan zeker onderstaande tips!

Wat moet je vooral niet doen?

Te snel een drastisch dieet gaan volgen is extreem ongezond voor je lichaam. Op de lange termijn zullen diëten voor gewichtsverlies je niet helpen calorieën te verbranden. Een extreem laag caloriegehalte kan zelfs leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s. Overmatige diëten kan leiden tot uitputting of zelfs uitdroging. Het is hierbij ook handig om realistische doelen te stellen. Dan is het veel gemakkelijker om je ook aan je plannen vol te houden. Afvallen en trainen voor je summerbody kost inspanning en aandacht. Zeker op de lange termijn! Op de juiste manier gezond afvallen betekent het veranderen van je levensstijl. Dit wordt vaak onderschat omdat het tijd en toewijding kost. Je kunt dit onder andere doen door een fitness voedingsschema op te gaan stellen.  Met een fitness voedingsschema kun je gepland te werk gaan met je doelen. Je kunt zelf een fitness voedingsschema samenstellen maar je kunt dit ook door een specialist laten doen.

Wat moet je vooral wel doen?

Drink veel water! Dat is een van de meest belangrijke tips in het bereiken van je doel om een summerbody te krijgen. Water drinken is erg belangrijk, omdat het een belangrijke brandstof voor je lichaam is. Als je te weinig water drinkt kunnen je organen niet optimaal functioneren waardoor je je doelen uiteindelijk niet zal bereiken. Ook leidt te weinig water drinken tot uitdroging en verlies van energie. In je doel om een summerbody te behalen is het natuurlijk erg belangrijk dat je voldoende energie hebt. daarom is het belangrijk om zo’n 2 tot 3 liter water per dag te drinken! Daarnaast is het ook erg belangrijk om op je voeding te blijven; vermijd onder andere alcohol, zoetwaren, chocolade, gefrituurd eten en suiker,

https://voedingschema.nl/voedingsschema-fitness/