Startdir
Image default
Bedrijven

Heb jij thuis een leistenen vloer?

Heb jij het gevoel dat jouw leistenen vloer er na het schoonmaken nog steeds dof uit ziet? Schakel de hulp in van professionals. Een leistenen vloer laten reinigen door professionals kan je helpen om je vloer echt schoon te maken. Een voordeel van het professioneel laten reinigen is dat er goede en duurzame schoonmaakmiddelen gebruikt worden om ervoor te zorgen dat jouw vloer langer meegaat. De hulp van een professional inschakelen kan voor zakelijk gebruik en voor particulier. Wil je graag meer informatie over een leistenen vloer laten reinigen? Lees gerust verder.

Welke stappen worden er ondernomen?

Om jouw leistenen vloer echt schoon te krijgen zullen de professionals het eerst helemaal goed reinigen. Vervolgens zal de leisteen vloer geslepen en gekristalliseerd worden zodat de oude glans weer terug komt. Dit proces wordt ook wel leisteen vloer schuren genoemd. De volgende stap in om jouw vloer machinaal te schrobben. Om al het vuil en vocht weg te halen, wordt er gebruik gemaakt van een waterzuiger. Tijdens het kristalliseren kan je zelf de hardheid van de slijppads bepalen aan de hand van de glans die jij mooi vindt. Wil jij gaan voor de ultieme glans? De professionals kunnen met een speciale poeder en water kristallisatie opwekken. Even een keer dweilen en jouw vloer kan je dan gebruiken als een spiegel. 

Glans is geen must, kies voor echt schoon!

Wil je geen vloer die je als spiegel kan gebruiken? Ga voor alleen leisteen vloer schuren. De professionals gaan iets anders te werk dan bij het reinigen. De eerste stap om de vloer te ontvetten waardoor het kaal en dof eruit komt te zien. Hierna wordt de leisteen zachtjes geschuurd. De lichte beschadigingen worden verwijderd en de natuurlijke glans terug komt. De laatste stap is om je vloer te impregneren. Hierbij worden de poriën dichtgezet, zodat het vuil niet meer in de leisteen kan trekken.