Startdir
Image default
Bedrijven

Het perfecte borrelplankje

Er is niets beter dan een drankje doen met vrienden. Een heerlijke borrelplank mag dan zeker niet ontbreken. Als u zelf wilt ontspannen, kunt u een kant-en-klaar borrelpakket bestellen. Als u het borrelplankje zelf wilt samenstellen, volgen hier enkele tips om het ideale borrelplankje samen te stellen.

 

Ben op de hoogte van de dieet wensen van uw gasten

Een borrelplank is gemakkelijk om op tafel te zetten. Dit komt omdat een borrelplank ontzettend veel mogelijkheden biedt. U kunt gemakkelijk rekening houden met alle dieetwensen van de gasten. Zorg ervoor dat u van tevoren op de hoogte bent van de dieetwensen van uw gasten. Dan weet u ook wat je moet kopen. Zorg ervoor dat u de plank niet overvol maakt. Het kan uw gasten al snel te veel worden of er onverzorgd uitzien.

 

Het kiezen van de hapjes

U weet nu wat uw gasten wel en niet eten. Het is dus tijd om te gaan winkelen. U heeft de keuze uit een groot assortiment. Bij een traditioneel borrelplankje kan u vlees kun je heerlijke kaas serveren, maar met een beetje vis of vegetarisch eten kun u nooit fout gaan. De meeste mensen zorgen eerst voor een rondje koud eten en daarna warm eten, maar u kan het ook afwisselen. Als u alles klaar heeft, is het tijd om de plank klaar te maken. Houd het simpel en zorg dat alles er heerlijk uitziet. Dan kan u de hele avond genieten van leuke en lekkere hapjes.

 

https://web-wings.nl/