Startdir
Bedrijven

Hoe regel ik goede webhosting?

 

Hoe regel ik goede webhosting?

Het regelen van webhosting voor je website of online shop is voor de eerste keer vaak lastig. Want welke webhosting provider kies je en is tevens geschikt voor jouw website.

Vaak zijn de eerste webhosing bedrijven die je kiest niet zo heel goed als je van te voren gedacht had. Vaak wordt je een veel te duur pakket aangesmeerd, en betaal je toch nog best wel veel voor vaak niet eens een goed functionerende hosting.

Om jou hiervoor te behouden geef ik hieronder graag uitleg over het registreren van een domeinnaam en webhosting.

Webhosting

Webhosting vergelijken – er zijn vele webhosting bedrijven. de bekendste zijn toch wel TransIP, Yourhosting, Versio en Indugas. De laatste twee opties, zijn de goedkoopste. Dit zijn tevens ook iets kleinere bedrijven. Je kunt bij beide bedrijven zowel kiezen voor een gehele server als een gedeelde. Gedeelde servers of te wel shared hosting, is altijd een stuk goedkoper.

Indugas is een zeer goedkope hosting in vergelijking met andere aanbieders. De totale kosten voor zowel een domeinnaam plus webhosting kost per jaar nog geen 20 euro. Domeinnaam registreren

Een domeinnaam registreren is zo gepiept. Eerst is het handig om de naam al te bedenken. Wanneer je dit gedaan hebt, dan moet je kijken of deze naam nog wel beschikbaar is. Vaak bij zelfbedachte namen is dit vaak wel het geval. Op Indugas kun je dit doen op de pagina ‘domein registratie’. Je typt je naam in zonder een extensie .nl, .com er achter te zetten.

Je krijgt dan een lijstje te zien met de verschillende extensies. Je ziet al gauw welke extensies er nog vrij zijn. Een .nl extensie is toch vaak de goedkoopste.

 

 

http://www.indugas.nl