Startdir
Image default
Marketing

Hoe weet je welke links je moet uitbesteden bij linkbuilding?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel in het proces van zoekmachine optimalisatie (SEO). Het kan echter moeilijk zijn om te bepalen in welke links het waard is te investeren. Als je een klein budget of tijdgebrek hebt dan is er een ideale optie, linkbuilding uitbesteden. Overweeg echter ook om enkele andere delen van je digitale marketingstrategie uit te besteden. Bij het uitbesteden van links komt veel kijken. Als je de vruchten van linkbuilding wilt plukken en zonder veel gedoe de juiste links wilt uitbesteden, is contact opnemen met een online marketingbureau zoals Webton een slimme zet.

Bekijk de links van concurrenten

Je kunt links van concurrenten bekijken om te bepalen wat voor soort links je concurrenten krijgen van hun online marketinginspanningen. Hiermee kun je zien op wat voor soort links je je moet richten en ook hoe effectief ze zijn om ze te verdienen. Als een van je concurrenten bijvoorbeeld zojuist een campagne voor het bouwen van links heeft gewonnen die gericht was op gast berichten, werkt dit type link waarschijnlijk goed voor hen. Als een andere concurrent onlangs een campagne heeft gewonnen door artikelen te schrijven voor branche blogs, dan is dit misschien de betere route voor je. Om je te helpen de links van je concurrenten in dezelfde branche te beoordelen, kun je de hulp inroepen van een online marketingbureau zoals Webton. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat je branche nodig heeft en hoe je je in de markt kunt positioneren.

Vind bron pagina’s om meer links te krijgen

Het vinden van bron pagina’s is een van de eenvoudigste manieren om in één keer links te krijgen. Een bronnenpagina is een verzameling bronnen over een bepaald onderwerp, zoals de best practices voor het bouwen van een e-commerce site of hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Ze zijn te vinden op sites, maar ook op blogs en forums die erop gericht zijn mensen te helpen bij het vinden van specifieke oplossingen voor hun problemen. Wanneer je een relevante bron pagina vindt, zorg er dan voor dat deze enige autoriteit heeft door erachter te komen wie deze heeft gemaakt en hoeveel volgers ze hebben op sociale media. Je kunt ook zoeken naar online marketingbureaus zoals Webton om je te helpen bij het vinden van pagina’s met kwaliteitsbronnen waar je je links kunt vinden.

Vind mogelijkheden om gasten te posten op blogs

In dezelfde geest kun je ook mogelijkheden voor gastposten vinden op blogs die groter zijn dan die van jou. Dit zal moeilijker zijn om te doen omdat deze sites meer beperkingen hebben. Op de lange termijn kan het echter de moeite waard zijn als ze een groot publiek hebben. Als je net begint met het maken van links, is het raadzaam om te beginnen met blogs die vergelijkbaar zijn met die van jou en van daaruit verder te werken.

 

 

Advertentie: Adbull