Startdir
Internet

Hoe zet je een goede website op?

Het klinkt misschien heel flauw als antwoord op de titel, maar het beste antwoord is: waarschijnlijk met hulp! Anders dan je misschien zou denken is het helemaal niet zo makkelijk om een goede website op te zetten. Er zijn natuurlijk veel hulpmiddelen beschikbaar waarmee je relatief eenvoudig een eigen website in elkaar kunt draaien, maar er zijn veel dingen waar je op moet letten in je webdesign zoetermeer. Het gaat bovendien niet alleen om uiterlijk, maar ook zeker om inhoud.

Zo moeten de teksten op je website ook goed zijn. Natuurlijk zullen deze zeker verschillen per bedrijf, maar de meeste mensen hebben geen tijd en vooral geen zin om hele lange teksten te moeten lezen en haken dan meestal ook wel af. En dat is natuurlijk helemaal niet wat je wilt, want misschien pasten jullie juist wel goed bij elkaar en zou je een goede klant hebben gehad aan die afhaker.

Wat ook ontzettend belangrijk is tegenwoordig is een goed interactie ontwerp. Dat wil zeggen een ontwerp op je website dat zich automatisch aanpast wanneer men de website bezoekt met een ander device dan een desktop, waar alle sites goed op te zien zijn. Het is echter wel zo dat lang niet iedereen meer alleen nog internet gebruikt via de desktop of zelfs de laptop. Steeds meer mensen zijn in het bezit van een smartphone of een tablet en bezoeken daar ook het internet mee. Steeds vaker is dat niet slechts om iets op te zoeken maar ook om ontspanning te zoeken in de vorm van surfen zonder (heel) concreet doel. Dan wil je zelf natuurlijk een website kunnen bieden waarbij men ook op de smartphone en de tablet alles goed kan zien en ook kan gebruiken. Het is altijd het verstandigst om binnen je mogelijkheden in te spelen op dergelijke trends.

http://www.edit4u.nl