Startdir
Woning en Tuin

Houten vloeren Veenendaal zoeken

Houten vloeren Veenendaal gezocht, ga dan naar de website van Bax Houthandel! Die advertentie kwam ik gisteren in een vloerenwinkel in Veenendaal. Omdat ik bezig ben met een verhuizing, en de vloer die er nu in ligt niet zo mooi is, ben ik hier erg in geïnteresseerd! Want de houten vloer die nu in de woning ligt heeft allerlei vlekken her en der en is begonnen met verkleuren. Daarom zou ik er graag een mooie nieuwe laminaatvloer in willen laten leggen.

Laminaat houten vloeren Veenendaal

En voor de houten vloeren Veenendaal zou ik dus graag laminaat willen. Maar nu zag ik op de website dat ze bij Bax Houthandel binnen dat houtsoort ook nog vele verschillende soorten hebben. Het leek mij gemakkelijker als ik deze soorten met eigen ogen kon gaan bekijken.

Daarom ben ik diezelfde middag nog naar Bax Houthandel in Veenendaal toe gegaan. Daar aangekomen vroeg ik aan een medewerker waar ik de laminaten vloeren kon vinden. Hij nam mij er mee naartoe en presenteerde al hun mogelijkheden. En dat waren er veel! Ik zag allerlei verschillende kleuren. Van grijs en wit tot bruin en zwart. En de ene grover dan de ander.

Grijs laminaat

Uiteindelijk had ik in ieder geval besloten dat ik graag een grove houten vloer zou willen. Met een echte natuurlijke look! En omdat mijn huis toch echt een houten inrichting krijgt, besloot ik om voor de eiken natuur te kiezen. Deze ziet er heel erg natuurlijk uit, is van hele goede kwaliteit en voor een voordelige prijs!

De volgende dag kwam Bax Houthandel al langs om alle afmetingen van de woonkamer op te meten. Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan met het op maat zagen van de houten vloeren. En het eindresultaat is prachtig geworden! Dus mocht jij een houten vloer nodig hebben en kom je uit Veenendaal, ga dan naar Bax Houthandel!