Startdir
Vervoer en transport

Goedkope touringcar huren

Binnenkort moet ik een goedkope touringcar huren. En dat ga ik doen bij de website van Noot Personenvervoer. De touringcar dient gehuurd te worden voor een dagtocht met een stichting waar ik vrijwilligerswerk doe. De stichting is voor mensen die een lichamelijke beperking hebben. We hebben dan dus ook een rolstoeltouringcar nodig. In totaal gaan wij met zijn twintigen. Dat houdt in dat er tien mensen met een lichamelijke beperking mee gaan en voor ieder een persoonlijke begeleider. Nu heb ik de taak gekregen om een touringcar te gaan huren. Maar waar moet ik dat doen? Ik heb er namelijk helemaal geen ervaring mee. Daarvoor ben ik gaan zoeken op het internet, naar een geschikt touringcarbedrijf.

Touringcar huren

Nadat ik op het internet had gezocht op touringcar huren, kwam ik Noot Personenvervoer uit Ede tegen. Hartstikke handig dat zij daar gevestigd zitten, omdat wij ook uit Ede komen. Dus dat de opstapplaats met de touringcar ook in Ede is, zal voor Noot.nl ook zeker een voordeel zijn. Daarop besloot ik dan ook om te bellen naar dat touringcarbedrijf. Daarbij gaf ik aan dat ik op zoek ben om een touringcar te huren en dat er rolstoelen aanwezig zijn. Degene aan de andere kant van de lijn gaf daarop aan dat zij de beschikking hebben over rolstoeltouringcars. En dat er daarnaast natuurlijk ook plek is voor begeleiders. De rit zal dan ook volledig op maat gemaakt worden van hoeveel rolstoelen er meegaan etc. De touringcar heeft een hydraulische lift die het gemakkelijk maakt om de rolstoelpassagiers in de bus te zetten.

Het dagje-uit

Ik was direct enthousiast geraakt en besloot dan ook om bij Noot Personenvervoer een touringcar te gaan huren. Op de afgesproken datum en tijd kwam de touringcar van hen aanrijden, met achter het stuur een chauffeur die een speciale opleiding heeft gedaan voor rolstoelvervoer.

Noot kan ik dan ook van harte aanbevelen als je een touringcar wilt huren!