Startdir

Door Ervaring De Beste Rijschool in Utrecht

autorijschool Troy Utrecht is een verkeersschool met meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven van theorie- en praktijklessen voor je rijbewijs. Wij geven niet alleen les aan de beginnende bestuurder, ook mensen die lang niet gereden hebben of onzeker zijn in het verkeer kunnen rijlessen bij ons nemen. In het verleden hebben we zelfs rijinstructeurs opgeleid.

Al deze ervaring zorgt ervoor dat jij snel en effectief je rijbewijs zal halen. Er is niets wat wij nog niet eerder hebben gezien of meegemaakt.

De theorie is zeer belangrijk om in de praktijk te slagen. Wij willen je graag de mogelijkheid geven om van ons theorie materiaal te lenen zo dat je er thuis mee aan de slag kan .

Thuis opgehaald voor je rijlessen Utrecht.

Voor de rijlessen komen wij je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet. Je hebt steeds dezelfde instructeur en de rijlessen worden op een vriendelijke manier, zonder mopperen gegeven. Tijdens de autorijlessen rijdt je in een Volkswagen golf 7, wat een zeer makkelijke auto is om te leren autorijden.

Wij staan voor een No-Nonsens aanpak met duidelijkheid in prijzen en streven altijd samen met jou om je rijbewijs zo snel mogelijk te behalen.

Je wordt door ons thuis opgehaald in een wijde omgeving van Utrecht. Staat jouw woonplaats er nog niet bij neem dan contact op voor zekerheid.

Vraag vandaag nog jouw eerste rijles Utrecht aan!

Niet alleen voor beginners

Rijschool Troy uit Utrecht is er niet alleen voor de beginners op de weg, het kan zijn dat je een hele tijd niet gereden hebt. Een opfriscursus is dan een goede oplossing. Ook met het huidige 2todrive initiatief geven wij rijlessen aan coaches die bestuurders vanaf hun 17e tot 18e jaar op de juiste manier willen begeleiden. Zodat zij veilig alleen de weg op gaan met voldoende rijervaring.

Plan vandaag je eerste rijles.

Of bel ons op 030:8080317

http://www.rijschooltroy.nl