Startdir

Hulp bij stoppen met roken

 

Hulp bij stoppen met roken

Stoppen met roken is voor veel mensen geen makkelijke klus. En dat is natuurlijk niet zo heel gek. Iedereen weet immers dat roken verslavend is en vaak ook een gewoonte is geworden. Om hier dan plotseling vanaf te stappen, wanneer je nog geen klachten hebt, dan kan dat lastig zijn. Je krijg dat het gevoel dat stoppen helemaal niet nodig is, omdat je immers toch nergens last van hebt.

Echter wordt hier een denkfout gemaakt. Want de meeste ziektes zoals de voornaamste en dat is longkanker, er vaak in de eerste stadiums niets van gemerkt wordt. De symptomen van longkanker komen pas in de laatste stadiums aan de orde, en dan is het vaak al veel te laat.

Longkanker, chronische longaandoeningen, extra slijm, hart- en vaatziekten enzovoort, worden ontstaan door teerdeeltjes en een groot aantal kankerverwekkende stoffen. Die tasten namelijk het slijmvlies van de luchtwegen aan, op deze manier kan er een tumor ontstaan.

 

Stoppen met roken pillen

Tegenwoordig zijn er tal van manieren de bedenken die je als hulpmiddel kunt gebruiken om te stoppen met roken. Waaronder speciale pillen, deze pillen vallen onder geneesmiddelen en zijn vaak alleen verkrijgbaar via de dokter. Wees niet bang om naar de dokter te stappen en hierna te vragen. Ook zijn er stoppen met roken pillen verkrijgbaar bij de apotheek en drogisterij, dit zijn geen geneesmiddelen en dus zo te kopen. Vaak werken deze pillen middels een hele kleine nicotine aanmaak, zodat de hunkering naar een sigaret minder wordt.

 

http://www.stoppenmetrokenpillen.nl