Startdir
Image default
Bedrijven

Kunststofbewerking snel en met precisie gemaakt

Talboom Kunststofbewerking is tegenwoordig uitmuntend in kunststofbewerking. Echter is het bedrijf in 1925 al opgericht. Ze zijn toen begonnen met het maken van kachelruitjes. Op het moment dat kunststofplaten op de markt kwamen, gingen zij op onderzoek uit naar hoe zij dit konden gebruiken. Uiteindelijk hebben ze zelfs hun eigen machines gebouwd om kunststofbewerking uit te voeren. Vanaf dit moment werden zij groot in Nederland, België en zelfs Frankrijk.

Wat kunnen zij doen voor jou door middel van kunststofbewerking?

In het ultramoderne machinepark van Talboom Kunststoffen staan alle machines en apparaten waarmee zij kunststofbewerking uitvoeren. Deze apparaten worden aangestuurd met de meest recente software die het mogelijk maakt om kunststof te frezen, lassen, buigen en verlijmen. Uiteraard is dit allemaal niet mogelijk zonder een team van vakmensen. Deze zal je dus ook vooral te spreken krijgen op het moment dat je jouw opdracht indient bij hen. Maar wat is er allemaal mogelijk binnen de kunststofbewerking? Zoals al genoemd is kunststof frezen een van de mogelijkheden. Dit bedrijft beschikt over vier machines die kunststof frezen. Hierdoor worden er kunststof platen in de gewenste vorm gefreesd. Door het frezen van kunststof kunnen er letters of speciale vormen uit een kunststof plaat gehaald worden. Tevens kan je van een kunststof plaat een lichtbak maken, waardoor de naam van jouw bedrijf duidelijk naar voren komt. Het team van deze kunststofbewerker helpt je graag door je te adviseren over de mogelijkheden binnen kunststofbewerking en welk type kunststof het meest geschikt is voor jouw opdracht.

Vraag meer informatie over kunststof frezen voor jouw project

Ben je geïnteresseerd in wat Talboom Kunststoffen voor jou kan betekenen met hun verschillende manieren van kunststofbewerking? Neem dan vrijblijvend contact op met dit bedrijf. Meer informatie over talboomkunststoffen.nl/bewerkingen/ en de contactgegevens vind je op de website van dit bedrijf. Hun medewerkers helpen je graag verder.

https://talboomkunststoffen.nl/