Startdir
Image default
Bedrijven

Speciale ledverlichting voor bedrijven

Zij hebben ledverlichting voor bedrijven in iedere sector. Lux System is een uitzondering op de markt. Als bedrijf dat zijn eigen ledverlichting produceert en monteert met behulp van diverse groothandels in Europa en China, bieden zij hulp aan bedrijven die voor 2023 hun bedrijf willen verduurzamen. Met de aankomende energielabels die strenger worden voor bedrijfspanden is dit uw kans om energiezuinige ledverlichting voor bedrijven aan te schaffen.

Ledverlichting helpt bij het verduurzamen van bedrijven

Ieder bedrijf is er wel mee bezig om te bekijken op welke manier zij kunnen verduurzamen. Gemiddeld tien uur per dag brandt er verlichting in bedrijfspanden. Om het energieverbruik van deze verlichting te verminderen, is het verstandig om deze te verwisselen door ledverlichting. Lux Systems is al jaren actief in het produceren van ledverlichting voor bedrijven en geven dagelijks verlichtingsadvies aan bedrijven die graag willen verduurzamen. Hun ledverlichting is, in tegenstelling tot andere lichtaanbieders, veel goedkoper. Dit komt omdat zij zelf hun producten maken. Het voordeel hiervan is niet alleen de prijs, maar ook de tijdsperiode die eroverheen gaat voordat uw bedrijf voorzien wordt van ledverlichting. Deze expert kan namelijk snel leveren. Laat u daarom dus ook informeren door het opstellen van een lichtplan. Dit lichtplan is gebaseerd op het verlichtingsadvies wat zij hebben gegeven en uw eigen wensen omtrent de ledverlichting. Eenmaal akkoord kunnen zij aan de slag om uw bedrijf te helpen met verduurzamen.

Plan uw verlichtingsadvies in

Bent u benieuwd wat Lux Systems voor u kan betekenen? Schroom dan niet en neem contact op met deze lichtexpert en laat u verrassen door de vele opties die er zijn als het gaat om ledverlichting voor bedrijven. De medewerkers van dit bedrijf geven u graag www.luxsystems.nl/verlichtingsadvies voor uw bedrijfspand. Zo kunt u binnen de kortste keren het energieverbruik zien dalen. Bekijk de website van de lichtexpert voor meer informatie.