Startdir
Image default
Aanbiedingen

Laat uw product verpakken in een gepersonaliseerde Media-fles

De uitstraling van uw product is belangrijk voor het uiteindelijke verkoopsucces. Natuurlijk speelt de kwaliteit van het product daarbij ook een belangrijke rol, maar kopers zullen ook op de aantrekkelijkheid van de verpakking letten. Gebruikt u een Media-fles als verpakking dan heeft u al een belangrijke stap in de goede richting gezet. Bij PET Power kiest u uit een PET-fles en -pot uit het complete assortiment. Zo is er altijd een formaat dat past bij uw product en de uitstraling van uw bedrijf. Groot of klein, eenvoudig of kleurrijk, alles is mogelijk bij deze ervaren specialisten.

Laat u inspireren door het ruime assortiment

Bij deze specialisten vindt u niet alleen het merk Media-fles, zij leveren een PET-fles van nog meer merken, onder andere van Sirop en Veral. Kies de verpakking die bij uw product past en laat deze personaliseren. Uw merknaam, de beschrijving van het product en eventueel een gebruiksaanwijzing kan op de verpakking worden geprint. Natuurlijk zijn afbeeldingen en logo’s ook mogelijk. De verpakking wordt volledig gemaakt zoals u deze voor ogen heeft. Vervolgens kan deze in grote aantallen voor u in productie worden genomen.

Kies een verpakking die bij uw product past

Het ene product wordt geleverd in een fles van 500 milliliter, denk bijvoorbeeld aan shampoo of douchegel. Maar een ander product wordt verkocht in een potje van 25 milliliter, zoals een crème of balsem. Weer andere producten, zoals schoonmaakmiddelen, worden soms verkocht in verpakkingen van meer dan één liter. Waar u ook naar op zoek bent, het Media-fles assortiment biedt ruime keuze. Neem contact op met PET Power en samen zoeken ze de voor uw product beste optie. Vervolgens wordt er een sample gemaakt zodat u ziet hoe het eindproduct eruit gaat zien. Na eventuele aanpassingen kan uw PET-fles of -pot in productie worden genomen en uitgeleverd.