Startdir
Image default
Dienstverlening

Shop Douglas Jones tegels met een luxueuze look

Keramische tegels met een marmerstructuur, zoals de geliefde Douglas Jones tegels, bieden een meer dan waardig alternatief. De keramische tegels zijn vrijwel niet van echt marmer te onderscheiden en zijn mooi in zowel klassieke als meer moderne keukens. Deze tegels koopt u in Fravo Tegels in Dordrecht. Ga langs bij de showroom en ontdek het brede tegelassortiment.

 

Esthetische én praktische voordelen van tegels

Behalve hun prijs bieden de keramische Douglas Jones tegels nog meer voordelen. Zo zijn ze ook een stuk eenvoudiger te onderhouden dan andere vloersoorten, wat in een ruimte als een keuken of badkamer extra belangrijk is. Wilt u echte marmeren vloeren? Denk dan nog eens een keer na. Echt marmer is een natuursteen met een open structuur, waarin vuil zich kan nestelen en op den duur ook onaantrekkelijke plekken kunnen ontstaan. Keramiek is gesloten en heeft zo esthetische én praktische voordelen. U kunt deze tegels in Dordrecht bij tegelhandel Fravo Tegels aanschaffen.

 

Keuze uit de meest uiteenlopende kleuren

Net als bij echt marmer heeft u ook als u voor keramische Douglas Jones tegels gaat, de keuze uit veel verschillende kleuren. U kunt kiezen voor lichte tinten met een donkere ader, maar ook andersom. In de showroom van Fravo Tegels, uw specialist in tegels in Dordrecht, kunt u het gehele assortiment met eigen ogen van dichtbij bekijken. De specialist importeert direct vanuit de fabriek in Spanje en weet zo aantrekkelijke prijzen, maar ook korte levertijden te hanteren.

 

Profiteer uitsluitend de allerhoogste kwaliteit

Schaft u uw tegels in Dordrecht bij deze specialist aan? Dan kunt u erop rekenen producten van de allerhoogste kwaliteit in huis te halen. Het bedrijf werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en heeft met zijn tegelleveranciers een jarenlange verstandhouding opgebouwd. Al sinds 1994 is de tegelhandel specialist in tegels en natuursteen. Eventuele vragen worden door de deskundige medewerkers graag beantwoord. Neem contact op met het bedrijf als u graag meer informatie over de tegels ontvangt.