Startdir
Image default
Bedrijven

Woonzorg Arnhem; wie zijn onze medewerkers?

Begeleid Wonen Nederland is een initiatief dat zich volledig richt op jongeren en jongvolwassenen met een psychiatrische- of LVG indicatie. Zij kampen met bepaalde problemen in hun leven, waarvoor zij begeleiding op maat zouden moeten krijgen. Vanuit onze kleinschalige locaties door het gehele land bieden wij de helpende hand.

Dat doen we ook in Gelderland; in Arnhem om precies te zijn. Wij bieden woonzorg Arnhem aan voor de jongeren en jongvolwassenen die daar baat bij hebben. In eerste instantie doen we dit door een fijn en veilig onderdak te bieden. Onze cliënten voelen zich al snel in ons huis in Arnhem thuis, onder meer omdat wij dit huis zo kleinschalig mogelijk houden. De focus ligt hierdoor echt op slechts een paar individuen.

Deze focus zorgt voor fijne resultaten. Zo komt 78% van onze cliënten terecht in een zelfstandige woning. In een zelfstandige woning waarin ze zelfstandig leven en genieten van het mooie leven. Voordat de cliënten bij ons huis in Arnhem komen, leiden zij echter een compleet ander leven. Met dank aan onze medewerkers zijn zij echter in staat om hun leven te veranderen.

Jong doch ervaren

De medewerkers in onze woning voor begeleid wonen in Arnhem zijn eigenlijk allemaal jong én ervaren. Je zou wellicht verwachten dat dit niet mogelijk is, maar niks is minder waar. De meeste van onze werknemers zijn al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met een bepaalde problematiek. Zij hebben hierdoor intuïtie opgedaan, ervaring opgedaan en soort van voelsprieten ontwikkeld. Met deze voelsprieten zijn zij nu in staat om de best mogelijke zorg aan te bieden.

In de afgelopen jaren hebben ze bovendien nóg meer ervaringen op weten te doen. We krijgen namelijk met enige regelmaat aanmeldingen binnen voor onze woonzorg in Arnhem. Gelukkig kunnen wij 80% van deze aanmeldingen binnen 2 weken een veilig onderkomen aanbieden in onze woning. Voor hén staan onze werknemers vervolgens direct klaar.

Positiviteit

Al onze medewerkers beschikken over een ongekende portie positiviteit. Zij hebben voortdurend een glimlach op hun gezicht, vermaken onze cliënten en bouwen hechte banden met de cliënten op. Ze bouwen eigenlijk aan duurzame relaties, waarbij vertrouwen, plezier en een luisterend oor centraal staan.

Deze positiviteit wordt gecombineerd met de best mogelijke zorg. Speerpunt hierbij is dat elke individu de zorg krijgt waar hij/zij behoefte aan heeft. Onze werknemers zijn getraind om elk individu de gewenste zorg en begeleiding te geven. Alléén op die manier kunnen we het mogelijk maken dat al onze cliënten succesvol terugkeren in de maatschappij.

Gediplomeerd, betrokken en bereikbaar

Tot slot willen we het volgende aanstippen:

– Al onze werknemers zijn gediplomeerd: wij nemen simpelweg géén personen aan die niet over de benodigde diploma’s beschikken.

– Al onze werknemers zijn betrokken: al onze werknemers zijn betrokken bij Begeleid Wonen Nederland en bij onze cliënten. Dit komt de begeleiding alleen maar ten goede.

– Wij zijn goed bereikbaar: tevens zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor de directe omgeving.