Startdir
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar audio apparatuur? De beste audiovisuele middelen vindt u hier!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner die uw bedrijf kan voorzien van kwalitatief hoogwaardige audiovisuele middelen? Dan zit u bij InAVate Audio & Video Solutions uit Ridderkerk, nabij Rotterdam, zeker goed! Zij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren én onderhouden van audio apparatuur en andere audiovisuele middelen. Deze apparatuur kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet, denk hierbij bijvoorbeeld aan een ruimte voor presentaties, online meetings of livestreaming. Wat uw doel ook is, met de audio apparatuur en expertise van deze expert heeft u het binnen een mum van tijd geregeld.

Kwalitatieve en duurzame producten

Bij InAVate zijn duurzaamheid en kwaliteit twee erg belangrijke punten. Dat is waarom u enkel de beste audio apparatuur kunt vinden bij deze expert, met oog op mens en milieu. Ze maken namelijk gebruik van groene ICT, duurzame technologie en proberen papiergebruik tot het minimum te beperken. Tevens zijn zij voorzien van een VCA certificaat. Dit certificaat bevestigd dat de specialisten er elke dag weer alles aan doen om veilig en gezond te werk te gaan. Wanneer u er dus voor kiest om door deze expert audiovisuele middelen te laten plaatsen, kunt u zonder schuldgevoel genieten van een fantastieke akoestiek bij u op kantoor!

Ontvang een offerte geheel op maat

Wanneer u ervoor kiest om InAVate in te schakelen voor het plaatsen van kwalitatieve apparaten voor beeld en geluid, zult u hier geen spijt van krijgen! Op het moment dat u een offerteaanvraag doet, werken zij al aan een conceptvoorstel op maat die naar u toegestuurd wordt. Zo weet u precies wat u kunt verwachten bij deze vakmensen. Heeft u nog vragen en opmerkingen voordat u een offerte aanvraagt? Schroom dan niet om contact met hen op te nemen. U vindt de contactgegevens eenvoudig via hun overzichtelijke website. De enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.