Startdir
Image default
Bedrijven

Deze deskundige is er voor al uw waterwerkzaamheden

Om het waterpeil op het gewenste niveau te houden, moet er eens in de zoveel tijd onderhoud verricht worden. Daarmee is Leenman Waterwerken u graag van dienst. Dit bedrijf werkt al decennialang op en rond het water waardoor ze inmiddels over de kennis en de middelen beschikken om diverse werkzaamheden uit te voeren. Hijsen, transporteren en bouwen, deze specialist kan het allemaal zelfstandig of als onderdeel van een groter project.

Dit bedrijf heeft altijd oog voor milieu en omgeving

Als specialist in waterbouw is dit baggerbedrijf zeer gefocust op het welzijn van omgeving en milieu. De Maritiem, hun oudste hijskraan, is meermaals aangepast om te voldoen aan de milieu-eisen. Deze kraan verplaatst tot wel 3000 liter aan materiaal per keer. De nieuwste kraan, de Innovatie, voldoet eveneens aan alle huidige eisen en kan tot wel 5500 liter aan materiaal verplaatsen. Dankzij deze indrukwekkende vloot verlopen de werkzaamheden gegarandeerd soepel.

De verschillende mogelijkheden bij deze specialist

Het onderhouden van een waterweg is secuur werk. Bij deze expert heeft u de keuze uit een breed aanbod aan diensten om de waterweg goed te onderhouden. U kunt deze professional bijvoorbeeld heiwerkzaamheden uit laten voeren, zoals het heien van grondankers of palen. Daarnaast is deze deskundige uiterst geschikt als baggerbedrijf, met twee indrukwekkende hijskranen. Dit bedrijf faciliteert ook het transport van bouwmaterialen of materiaal van de waterbodem. U kunt ook bij deze expert terecht voor het uitvoeren van kust- en oeverwerken, zoals het aanleggen van kribben of taluds.

Contacteer deze professional voor een efficiënt en milieubewust proces

Leenman Waterwerken is zeer begaan met het milieu. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de hijskranen die ieder aan de huidige wetgeving voldoen. Dankzij de schat aan ervaring zorgt dit baggerbedrijf voor een veilig en efficiënt proces. Bovendien is deze expert breed inzetbaar, voor uiteenlopende waterwerkzaamheden. Bespreek de mogelijkheden door contact op te nemen met dit bedrijf.

https://leenmanwaterwerken.nl/