Startdir
Dienstverlening

Organiseer een begrafenis, een dure procedure, vergemakkelijkt door een paar eenvoudige tips

Je hebt een periode van 6 dagen om de begrafenis te organiseren. Het wordt daarom aanbevolen om niet te haasten. Begrafenissen kunnen profiteren van deze moeilijke tijd om u kosten in rekening te brengen voor optionele services zonder uw medeweten. Een vergelijking tussen verschillende operatoren in uw gemeente is noodzakelijk omdat dit de kwaliteit van de aangeboden diensten waarborgt.Kijk bijvoorbeeld naar de kosten voor een crematie in besloten kring.De eerste prijs van een kist voor crematie en een eikenkist.

  • De kosten van honoraria voor de procedures die door de uitvaartorganisatie worden uitgevoerd
  • De kosten van lijkwagen en dragers evenals hun aantal.

Zodra dit eerste telefonische contact tot stand is gebracht, vraagt ​​u een offerte aan. De wet bepaalt dat uitvaartcentra een gratis en gedetailleerde schatting moeten indienen, waarin verplichte en optionele diensten worden onderscheiden. Het totaal kan worden vermenigvuldigd met vijf, afhankelijk van de gekozen services en de begraafplaats. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen om te vergelijken.

Welke begrafenis kiezen?

Begraven worden : tel gemiddeld € 1.000 voor een graf. Prijzen variëren afhankelijk van de gekozen optie. Men kan inderdaad alleen of in een familiekluis worden begraven.

Te cremeren: een crematie was vroeger goedkoper dan een begrafenis. Tegenwoordig is een crematie gemiddeld 8% duurder dan een begrafenis *. De as kan worden verspreid in een columbarium of cavurne voor ongeveer 500 € per persoon. De dispersie van de as kan ook in de natuur worden uitgevoerd. Hiermee bedoelen we dat de zee, het bos, de berg en de verspreiding strikt verboden zijn in de private of openbare tuinen, de gecultiveerde velden of ruimtes, de openbare wegen, de rivieren en de rivierwegen. Het is ook mogelijk om de as in de familiekluis te plaatsen of ze te verspreiden in de tuin van de herinnering aan een begraafplaats. De wet verbood onlangs het houden van as op een privéplaats.

 

Oplossing onlangs populair Frans, het aantal verbranding is in 20 jaar verdubbeld. Als u op zoek bent naar een echt ongewone plek om uw as te verspreiden, biedt Celestis, Inc. u de mogelijkheid om uw as in de ruimte te verspreiden voor $ 10.000 in één richting. Merk op dat de ceremonie bij de prijs is inbegrepen.

 

Doneer je lichaam aan de wetenschap : het proces moet tijdens zijn leven worden uitgevoerd door middel van een brief en op het moment van overlijden is het essentieel om de cadeaubon te hebben. Veel medische universiteiten in Frankrijk accepteren lichaamsdonaties. De mortuariumresten worden begraven of verbrand. De wet bepaalt dat instellingen die overeenkomen een donatie te ontvangen, de kosten van begrafenis of crematie van het lichaam moeten dragen, evenals transport voordat ze bier inbrengen.

https://uitvaartpolis-online.com/wat-kost-een-uitvaart/