Startdir
Sport

Een step van het merk Kickbike kopen bij Stepsonline.nl

Elke stepliefhebber die kent het vast en zeker, het merk Kickbike. Dit is hét merk voor lange ritten op de step. Wanneer je een Kickbike step aanschaft dan weet je zeker dat je een kwaliteitsstep in huis haalt. De steps zijn zeer toegankelijk en makkelijk in gebruikt waardoor iedereen deze steps dus ook kan gebruiken. De vraag is waarom je voor het merk Kickbike moet kiezen en niet voor een ander merk.

Waarom een Kickbike kopen?

Het merk Kickbike is het meest verkochte stepmerk voor recreatie- en sportsteppen. Wanneer er stepwedstrijden zijn dan zul je zien dat 90% van de steppers op een Kickbike rijdt. Een Kickbike kopen is dus voor veel mensen het eerst wat in ze opkomt als ze een step willen aanschaffen. Alle steps van Kickbike zijn zeer betrouwbaar en van een hoge kwaliteit. Het frame van de steps is gemaakt van hoogstaande kwaliteit aluminium en ijzer en hierdoor kan het de klappen opvangen die tijdens het steppen op onverharde wegen wordt gemaakt. Steppen op een ruw terrein is dus geen enkel probleem. Alle steps hebben een groot voorwiel wat er voor zorgt dat je feilloos kunt rijden op elk type wegdek met een optimaal rijcomfort. Het voetenplank van de steps is gemaakt van RVS en hierdoor is het niet kapot te krijgen. Het mag dus wel duidelijk zijn dat de steps van het merk Kickbike zeer geschikt zijn voor zowel de beginnende- als de gevorderde stepper.

De Kickbike City G4; een topper van het merk Kickbike

De Kickbike City G4 is een zeer populair model wat het één van de best verkochte steps van Kickbike maakt. Met deze step kun je overal naar toe. Door het bos, het park of door de drukte van de stad. Je kunt deze step overal voor gebruiken. De Kickbike City G4 is geschikt voor kinderen vanaf om en nabij de acht jaar en natuurlijk ook voor volwassenen. De step is verkrijgbaar bij Stepsonline.nl in 3 verschillende kleuren namelijk wit, zwart en roze.

Het paradepaardje, de Kickbike Sport G4

Het meest populaire model van Kickbike is toch wel de Kickbike Sport G4. Dit heeft natuurlijk zo zijn redenen. De Kickbike Sport G4 is sterk, snel en heeft ook nog eens een prachtig uiterlijk. Naast rijden op asfalt kun je met deze step ook zonder problemen rijden over gravel of bospaden. Dit vanwege de banden met een allround profiel. Het voordeel van deze step is dat de voetenplank instelbaar is. Deze kun je zowel hoog als laag monteren om op die manier meer bodemvrijheid te creëren. De voetenplank is daarnaast van roest vrij staal waardoor hij jarenlang mee gaat. Ook is het stuur in hoogte verstelbaar dus hij is geschikt voor bijna iedereen. De Kickbike Sport G4 is een step die vanwege zijn goede prijs/kwaliteit verhouding een step is die zeer veel wordt verkocht.

Een Kickbike kopen bij Stepsonline.nl

Iedereen die een Kickbike in huis haalt die gaat voor kwaliteit. Bij Stepsonline vind je alle modellen van het merk Kickbike. Wanneer je voor 16.00 besteld dan heb je de volgende dag je step al in huis en mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan kun heb je altijd 14 dagen bedenktijd en kun je deze kosteloos retourneren.

https://stepsonline.nl/product-categorie/kickbike/