Startdir
Image default
Groothandel

Wat is de PORTACOOL JETSTREAM 250

De draagbare verdampingskoeler van Portacool zijn gemaakt in verschillende maten om aan de verschillende koelbehoeften te voldoen. De krachtige Jetstream-series, variërend van de Jetstream 220 tot de 270, onderscheidt de Portacool 250 zich als een de beste onder de Jetstream series.

Het design van de Portacool 250

Het ronde slanke ontwerp van de Jetstream 250 is meer dan 1,5 meter hoog. Het zorgt voor warmteafvoer door 8.500 CFM koude lucht te leveren aan een kamer van 2.125 vierkante meter. De Portacool 250 is een flexibele middenklasse-optie voor natuurlijke koeling. Deze multifunctionele draagbare verdampingskoeler kan worden gebruikt als puntkoeler of in combinatie met andere verdampingskoelers om een ​​grotere groep werknemers te koelen en de algehele luchtstroom te vergroten. De Portacool 250 is de ware kracht van vele industrieën en kan worden gebruikt in de auto-industrie, fitnessindustrie, maar ook in overheids- en militaire toepassingen.

De uitrusting van de Portacool 250

Zoals alle draagbare verdampingskoelers van Portacool, is de Portacool Jetstream 250 uitgerust met Kuul Comfort  verdampingsmedia. De Portacool 250 is gecreëerd met de eindgebruiker in gedachten. Gebruiksvriendelijke functies zoals gemakkelijk uit te rollen zwenkwielen, een handige op wikkel systeem om gemakkelijk het snoer op te wikkelen en standaard onderhoud om ervoor te zorgen dat niets de koeling van uw ruimte in de weg staat. Bovendien werkt de Jetstream 250 op een standaard 115 volt stopcontact en heeft hij een dubbele vuloptie, wat betekent dat u hem aan een slang kunt aansluiten of het reservoir kunt vullen en verplaatsen waar u, maar wilt.

https://duravert-portacool.com/jetstream-250/