Startdir
Image default
Financieel

Tips voor een effectieve urenregistratie voor personeel

Het bijhouden van een urenregistratie wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan, omdat het eigenlijk alleen maar voordelen heeft. Toch kan het nog best lastig zijn een juiste manier te vinden om dit toe te passen. Iedereen moet zich er namelijk wel zo goed mogelijk aan houden, anders heeft het geen zin. In deze blog lees je meer over hoe je het best een urenregistratie personeel kunt gebruiken op de werkvloer.

 

Maak gebruik van een makkelijke methode

Waar de problemen vaak starten is dat veel personeel niet de tijd neemt om op te schrijven waar ze uren mee bezig zijn geweest. Of misschien hebben ze het simpelweg te druk om steeds precies te kijken hoelang ze ergens mee bezig zijn geweest. Een urenresitratie voor personeel online is daarvoor de oplossing! Beginnen ze met een taak, dan drukken ze simpelweg op de timer en bij de afronding weer op stop. Vergeten ze het een enkele keer is het binnen een handomdraai handmatig ingevoerd. Geen slingerende papiertjes meer.

  

Urenregistratie personeel kan geld opleveren

Personeel zit bijna nooit 8 uur lang achter elkaar aan dezelfde taak te werken. In praktijk wordt je toch regelmatig gestoord voor iets. Door op deze momenten de urenregistratie personeel op pauze te zetten, heb je aan het eind van de dag een realistisch beeld van de werkuren die in een taak zijn gegaan. Als je na afloop erachter komt dat kleine werkjes meer tijd in beslag nemen dan je had verwacht kun je deze voortaan in rekening brengen.

https://keeping.nl/uren-bijhouden-personeel