Startdir
Image default
Zakelijk

Zo kiest u de beste zakelijke tablethouder voor uw bedrijf

De toepassing van tablets in het bedrijfsleven is tegenwoordig meer dan normaal. Waar vroeger alleen nog laptops of zelfs papieren brochures werden gebruikt doen we het tegenwoordig veel liever met een handige tablet. Maar zijn er ook andere mogelijkheden om uw tablet bedrijfsmatig in te zetten? En wat zijn daarvoor de beste middelen? In dit artikel laten we u zien hoe de juiste houder voor uw tablet verder kan helpen.

Introductie verschillende tablethouders

Voordat we beginnen is het handig om te weten welke soorten tablethouders er zijn. Daarna gaan we verder in op de use cases voor deze verschillende varianten. 

  • Wand- of muurhouders
  • Vloerhouders/standaards
  • Tafelhouders/standaards
  • Beschermhoezen- of cases

Wand- of muurhouders

Met een wandhouder kan u een tablet op vrijwel elke muur bevestigen. Dit kan semi permanent (uitneembaar) zodat de gebruiker op elk gewenst moment de tablet uit de houder kan nemen om deze te gebruiken. 

Een andere optie is een volledig gefixeerde tablet waarbij de wandhouder door middel van anti diefstal maatregelen ervoor zorgt dat de tablet volledig verankerd is. Afhankelijk van de ruimte waarin u de wandhouder wil monteren zijn anti diefstal wandhouders aanbevolen. Zeker in openbare ruimten met veel onbekend menselijk verkeer is de kans op diefstal aanzienlijk groter in vergelijking tot een klein afgesloten kantoor.

Wandhouders kunnen goed worden ingezet om de tablet als domotica control panel te laten fungeren. Andere populaire toepassingen zijn het implementeren van een in- en uitkloksysteem voor medewerkers of een toegangscontrole systeem waarmee sloten open en dicht gaan. De enige beperking is de programmatuur van de tablet en de mogelijke koppelingen.

Vloerhouders/standaards

Met een vloerhouder ofwel vloerstandaard kan u een tablet op vrijwel elke denkbare plaats neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan een informatiescherm voor klanten die in de rij staan of een bestelsysteem voor gasten in een snackbar. Zo worden bestellingen vanaf de tablet automatisch naar het ordersysteem in de keuken gestuurd waardoor uw personeel direct aan de slag kan met het verwerken van de bestelling. Tegen de tijd dat uw klant aan de beurt is kan het eten al klaar zijn. Met de juiste programmatuur kan zelfs de betaling al vooraf geregeld worden. Zo hoeft u alleen nog de maaltijd te overhandigen en uw klant gedag te zeggen.

Andere manieren om een vloerhouder in te zetten voor uw bedrijf is door deze te plaatsen op een beurs of conventie. Met de juiste uitingen op het scherm kan u uw doelgroep bereiken en zelfs laten interacteren met de tablet. Denk hierbij aan het verkrijgen van waardevolle marketing informatie zoals interesses, leeftijdsgroep of elke andere denkbare metric die interessant is voor uw bedrijf.

Tafelhouders/standaards

Met een tablethouder voor op tafel kan u een tablet bekijken zonder deze in uw handen vast te houden. Handig als u of uw medewerkers bijvoorbeeld een instructievideo willen bekijken en tegelijkertijd aantekeningen moeten maken. Door de tafelhouder staat de tablet op de juiste positie en in de juiste hoek zodat u uw handen vrij heeft voor hetgeen u ondertussen moet doen. 

Ook in sales gesprekken en andere bijeenkomsten kan een tafelhouder uitkomst bieden. Zo zorgt een tafelhouder ervoor dat u informatie de tablet gemakkelijk kan delen met uw gesprekspartner. U draait de tablet simpelweg van u naar de kant van uw gesprekspartner zodat deze de informatie tot zich kan nemen.