Startdir
Image default
Tuin en buitenleven

Tuinschilderij

Een levensgroot tuinschilderij op de muur hangen? Of wil je graag je schutting bedekken met een foto op canvas? Dit is allemaal mogelijk in onze webshop. Kan je uit tientallen foto’s kiezen en op weerbestendig canvas laten drukken. De keuze is enorm en natuurlijk is het vooral persoonlijk wat je precies zoekt. Wie weet droom jij weg met uitzicht op Toscane. Of ga je liever voor een artistiek kunstwerk dat je direct aan de schutting ophangt. Bij ons ben je aan het juiste adres als je een foto op canvas wilt laten drukken. Dit is ook geen standaard canvas waar je de foto op kan laten drukken. Het gaat hierbij op een levensecht schilderij van je dromen. Als je voortaan in de tuin plaatsneemt kan je genieten van een schitterend uitzicht dat nooit meer gaat vervelen. Uiteraard zijn onze buitenschilderijen weerbestendig en verkleuren ze dus niet in de zon.

Bevestig eenvoudig je eigen tuinschilderij in de tuin

Lijkt een foto op canvas je geweldig, maar ben je bang dat het je niet lukt om op te hangen? Hier hoef je absoluut niet bang voor te zijn. Wij leveren een tuinschilderij altijd met een bijpassend ophangsysteem. Dit systeem kan je direct aan de muur hangen en dit maakt het een stuk eenvoudiger om je foto op canvas op te hangen. Natuurlijk kan je onze systemen bijvoorbeeld ook aan een schutting hangen. Dit maakt het nog eenvoudiger om je nieuwe tuinschilderij op te hangen. Met een spijker aan de schutting kom je al een heel eind. Doordat de foto op een houten frame bevestigd is hang je hem eenvoudig aan de spijker op. Nadat je het schilderij hebt opgehangen kan het genieten gaan beginnen!

Kies zelf de maat van je tuinschilderij

Wil je graag een nieuw tuinschilderij ophangen? Natuurlijk kan je zelf bepalen hoe groot je nieuwe schilderij mag worden. Wij maken namelijk elk schilderij speciaal voor jou op maat. Dit betekent dat je ons doorgeeft welke foto het mag worden en welke maten deze mag krijgen. Wij zorgen er daarna voor dat het canvas doek op maat van de muur gemaakt wordt. Of op maat van je schutting als je liever je complete schutting niet meer wilt zien. Je zorgt zo binnen een handomdraai voor een prachtig uitzicht in je eigen achtertuin. Stel je eigen tuinposter samen en geniet van dit unieke schilderij in je eigen tuin. Een foto op canvas past in ieder geval perfect in je eigen tuin.