Startdir
Image default
Woningen

Uw lokale loodgieter in Amsterdam

Er zijn tal van loodgieterswerkzaamheden te bedenken waarvoor u een loodgieter moet inschakelen. Maar welke loodgieter is betrouwbaar en vakkundig? Wanneer u in Amsterdam of omgeving woont kunt u altijd terecht bij S.I. Installatiebedrijf als uw lokale loodgieter Amsterdam. Het is wel zo fijn om te weten dat wij altijd in de buurt zijn. Helemaal bij acute klussen zijn wij altijd snel ter plaatse en tevens 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u bereikbaar. 

Snel oplossen van lekkages

Een lekkage kan voor veel overlast zorgen. Helemaal als het om een breuk in een leiding gaat. U zult dan acuut overlast hebben van wateroverlast en de lekkage moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. U kunt ons in dit geval altijd met spoed contacteren, zelfs als het midden in de nacht is. Neemt u ook contact met ons op als er een vermoeden van lekkage is. Veel leidingen zijn weggewerkt in muren en vloeren en een eventuele lekkage gaat dan heel geleidelijk. Nadeel hiervan is dat de locatie van de lekkage zeer lastig te bepalen is. Wij kunnen voor u detecteren waar de lekkage zich bevindt, zonder dat er grote breekwerken hoeven plaats te vinden. Onze professionele installateurs zorgen voor vakkundige reparatie, zodat u snel verlost bent van uw lekkage.

Leidingen verstopt?

Een verstopte leiding kan uw leven behoorlijk ontregelen. U kunt niet meer normaal gebruikmaken van het toilet en douchen of afwassen is nagenoeg onmogelijk als het water niet meer doorloopt. U kunt altijd zelf proberen om te ontstoppen, maar als de verstopping hardnekkiger blijkt of zelfs dieper in het riool zit, dan moet u hier een loodgieter bij halen. Als lokale loodgieter Amsterdam zijn wij snel ter plaatse en wij rekenen bovendien geen voorrijkosten. Een verstopping zullen wij altijd snel voor u oplossen, want wij hebben hier goede apparatuur voor.

Installatiewerken

Uw huis blijven verwarmen door middel van de cv-ketel is vooral in de koude wintermaanden erg belangrijk. Het wordt een probleem als uw cv-ketel ermee ophoudt. Wij zijn specialist in installatiewerken, dus u mag ons altijd inschakelen voor een defecte cv-ketel. Ook voor spoed mag u ons altijd bellen op ieder moment van de dag. Is het tijd voor een nieuwe cv-ketel? Wij zorgen voor een vakkundige installatie van uw cv-ketel, die goed op uw centrale verwarmingssysteem wordt aangesloten. Uiteraard mag u ons ook inschakelen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw cv-ketel. Zo heeft u de garantie dat uw cv-ketel altijd efficiënt blijft werken.

Plaatsen van sanitair

Een verbouwing van de badkamer of keuken brengt altijd meer werk met zich mee dan misschien gedacht. Als u uw badkamer anders gaat inrichten, dan moeten leidingen verlegt worden, waar het nieuwe sanitair dan op aangesloten moet worden. Onze installateurs hebben ruime ervaring met nieuwbouw- en verbouwingswerken en het plaatsen van sanitair. Schroomt u niet om ons in te schakelen voor uw verbouwing, zodat uw sanitair altijd op de juiste wijze wordt aangesloten.

Uw lokale loodgieter Amsterdam

Wij kennen Amsterdam en omgeving goed en zijn voor al uw loodgieters- en installatiewerken altijd snel bij u ter plaatse. Omdat wij lokaal opereren zullen wij u nooit voorrijkosten berekenen en desnoods maakt u vooraf prijsafspraken met ons. Voor spoed kunt u ons altijd bellen, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken via het formulier op onze website. Met S.I. Installatiebedrijf weet u dat u in alle gevallen, spoed of niet, een betrouwbare loodgieter in de buurt heeft.

https://loodgietersbedrijf-amsterdam.nu/