Startdir
Image default
Dienstverlening

Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam en omgeving

Een expat is een professional die op lange- of korte termijn in een ander land gaat werken, op verzoek van het bedrijf. Deze persoon heeft een woning nodig, en dat wordt vaak door de werkgever geregeld. Als u een woning in de hoofdstad heeft die u niet gebruikt, dan kunt u deze via Haagen & Partners verhuren aan expats in Amsterdam. Expats zijn professioneel, netjes en betrouwbaar en omdat de werkgever betaalt, zijn er ook nauwelijks problemen met het op tijd overmaken van de huur. Het verhuren van uw woning aan expats die in Amsterdam komen wonen en werken, is dus zeker het overwegen waard.

Een ervaren en vakkundige huurmakelaar

Heeft u eenmaal besloten dat u uw woning wilt gaan verhuren aan expats in Amsterdam of omgeving? Dan heeft u een goede verhuurmakelaar nodig. Haagen & Partners voldoet dan aan alle eisen. Zij zijn al bijna 30 jaar actief in Amsterdam en omliggende gemeenten en hebben dus een indrukwekkend netwerk opgebouwd van internationale- en nationale bedrijven in de hoofdstad. Daarbij zijn ze aangesloten bij alle relevante organisaties, waaronder de Vereniging van Verhuurmakelaars en de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Als u uw woning via hen verhuurt, dan weet u dat dat snel en professioneel zal gebeuren.

Verschillende opties

Het verhuren van uw woning aan expats in Amsterdam wordt via deze verhuurmakelaar altijd gedaan op een no-cure no-pay basis. U kunt uw woning zowel gemeubileerd als gestoffeerd verhuren. Expats nemen niet altijd meubilair en andere bezittingen mee, dus het is fijn voor hen als de woning klaar is om in te trekken. Vervolgens zijn er korte- en langetermijncontracten en weet u dat u zich met deze verhuurmakelaar nergens meer mee hoeft te bemoeien. Uw woning is in goede handen en komt bij een betrouwbare verhuurder terecht. Deze voordelen zijn in de verhuurmarkt heel veel waard.

https://haagen-partners.nl/