Startdir
Image default
Zakelijk

Verschil tussen holografische stickers en spiegel stickers

Het belangrijkste verschil tussen holografische stickers en spiegel stickers is het materiaal waarop ze worden gedrukt. Holografische stickers hebben een regenboogeffect, terwijl zilveren stickers er spiegelend uitzien. Beide zijn water- en krasbestendig, maar ze kunnen worden gebruikt om verschillende delen van je ontwerp te benadrukken of bepaalde productkenmerken te benadrukken.

Soms betekent de wereld van aangepaste stickers dat je te veel keuze hebt. Ben je op zoek naar metallic stickers maar weet je niet zeker waar de verschillen zitten? In deze blogpost duiken we in het verschil tussen holografische stickers en spiegel stickers. Lees eventueel ook meer over dome stickers.

Wat is een holografische sticker?

Holografische stickers, iriserende stickers, parelmoer stickers en hologram stickers zijn allemaal hetzelfde: sticker geprint op vinyl met regenboogeffect.

Als je voor het eerst naar het materiaal kijkt, zie je misschien geen groot verschil tussen holografisch vinyl en zilverkleurig vinyl. Maar dat zie je wel zodra ons holografische materiaal in het licht valt.

Je kunt het je voorstellen als een regenboog die danst en reflecteert op het materiaal. Kijk maar eens naar de afbeeldingen hieronder waar we de regenboog hebben vastgelegd.

Waar kun je holografische stickers voor gebruiken?

Holografische stickers zijn een geweldige optie voor het maken van opvallende productverpakkingen of het upgraden van uw individueel gesneden logo stickers of hand-outs. Hun regenboogeffect verhoogt onmiddellijk de gepercipieerde waarde van je stickers.

Als u van plan bent holografisch materiaal te gebruiken om uw producten te merken, bestel dan holografische etiketten in plaats van holografische stickers. Labels worden gedrukt op een stickervel, waardoor ze veel gemakkelijker te verwijderen zijn.

Gebruik holografische stickers en etiketten om de kwaliteit van uw bedrijf te onderstrepen en een vleugje luxe aan uw verpakkingen toe te voegen.

Wat is een spiegel sticker?

Spiegelstickers daarentegen hebben een slanker spiegeleffect. In plaats van het licht te weerkaatsen, reflecteren spiegel vignetten hun omgeving spiegelend. Dergelijke stickers worden ook vaak chromen stickers genoemd.

Wij bieden twee verschillende soorten spiegel stickers aan: zilver en goud. Beiden bootsen het glanzende effect van echt zilver of goud na.

Vaak wordt gedacht dat de zilveren optie uitwisselbaar is met holografische stickers, maar dat is niet het geval. De effecten van beide stickers zijn totaal verschillend en ze kunnen het uiterlijk van uw hele productassortiment veranderen.

Waar kun je spiegel stickers voor gebruiken?

Glanzende spiegel stickers zijn strakker en moderner dan holografische stickers. Ze zijn minder speels, waardoor ze ideaal zijn voor het brandmerken van een techbedrijf, het maken van logo stickers voor telefoons en computers, of het promoten van een modern, minimalistisch product.

Hun chroom effect werkt schitterend op zilveren of zwarte verpakkingen, waardoor je labels genoeg ruimte hebben om te schitteren. We houden er ook van om spiegel stickers te gebruiken op gadgets zoals laptops, fietsen, helmen of skateboards – ze zien er gewoon cool uit.

 

https://www.domingstickers.nl/doming/