Startdir
Image default
Woningen

De gevolgen van coronavirus voor boomkwekers

Een olijfboom kopen van BoomNL zorgt ervoor dat jouw tuin geluk uitstraalt, dit is waar de olijfboom namelijk bekend om staat. Daarnaast wordt de boom geassocieerd met kracht, overwinning en een positieve toekomst. Al deze punten waar de olijfboom symbool voor staat wil je natuurlijk graag in jouw tuin. Daarnaast is het een boom die jouw tuin een leuke sfeer geeft. Het is geen standaard boom die de buren ook al in de tuin hebben. Wil jij meer weten over olijfbomen en wat de gevolgen van corona voor boomkwekers zijn? Lees dan dit artikel.

BoomNL ziet steeds meer mensen olijfbomen kopen

Door de coronacrisis is de tuin steeds populairder geworden onder de Nederlanders. Zo zal je misschien zelf bij het kopen van een nieuw huis ook het vakje ‘tuin’ snel aanvinken. Een tuin zorgt namelijk voor positieve energie, iets wat iedereen wel kan gebruiken. Daarnaast kan je er in je vrije tijd rustig in tuinieren, een hobby van velen. De lavendel staat waarschijnlijk bij heel jouw familie in de tuin, een olijfboom niet. Dit is een van de redenen waarom steeds meer mensen een olijfboom kopen van BoomNL. Maar daarnaast zijn er nog meer aspecten waarom een olijfboom zo leuk is in je tuin, deze aspecten zijn:

  • winterharde boom;

  • zomerse uitstraling;

  • olijfbloesem;

  • zelfgekweekte olijven.

De olijfboom is winterhard tot ongeveer -10 graden. Voor Nederlandse temperaturen is het dus een boom die redelijk goed tegen vorst kan. Mocht het nu toch streng vriezen, dan heeft BoomNL ideale winterhoezen die je bij het kopen van je olijfboom kunt mee bestellen. Daarnaast geeft de olijfboom een prachtige, zomerse uitstraling aan jouw tuin. De crèmekleurige bloemen komen rond juni voor de dag. Is de temperatuur nou zodanig hoog, dan kunnen er zelfs vruchten aan de olijfboom komen. Kortom, genoeg redenen om een olijfboom te kopen van BoomNL.

Waarom kiezen voor BoomNL?

Door de coronacrisis hebben steeds meer boomkwekers het erg druk gekregen. Dit komt met name omdat mensen veel thuis zitten en dan bedenken om in de tuin te gaan werken. Behoor jij ook tot deze groep? Kies er dan voor om een olijfboom te kopen van BoomNL en geef jouw tuin een nieuwe look. Olijfbomen zijn prachtig, maar er zit ook een prijskaartje aan vast. Bij een lavendelplantje kun je je één rot plantje nog wel veroorloven. Bij een olijfboom is dit een ander verhaal. Bij een dure aankoop kun je wel wat zekerheid gebruiken, BoomNL geeft deze zekerheid. Wacht dus niet langer en onderneem vandaag nog actie. Het lekkere weer komt er namelijk weer aan en dan wil je wel lekker van je tuin kunnen genieten. Kies voor de beste bomen, voor een eerlijke prijs en kies voor BoomNL.