Startdir
Image default
Rechten

Corona onderzoek door een advocatenkantoor

Er is door een advocatenkantoor uit Eindhoven een initiatief opgezet genaamd Stichting Corona Onderzoek. Stichting Corona Onderzoek doet zoals de naam het al zegt Corona onderzoek. We zitten nu al meer dan één jaar in de nieuwe normaal samenleving en er beginnen links en rechts kritische vragen de ronde te gaan. Er wordt ons als samenleving de ene na de andere maatregel opgelegd en we moeten het, maar accepteren. In het begin van de crisis had iedereen er begrip voor, echter zijn we nu meer dan een jaar verder en er is nog steeds geen duidelijkheid. Om deze redenen is een advocatenkantoor uit Eindhoven het stichting Corona onderzoek initiatief begonnen, zodat er een open en transparant debat gevoerd kan worden over de opgelegde maatregelen. Hieronder kan je er meer over lezen.

Wat moet er bereikt worden met dit Corona onderzoek?

Zowel nationaal als internationaal zitten we als sinds maart 2020 als samenleving in een onrustig jaar. Het afgelopen jaar hebben we alleen maar in negativiteit en angst geleegd. We hebben ook de ene maatregel na de andere opgelegd gekregen, waardoor onze levens in een oogopslag veranderd is. Om deze redenen is dit Corona onderzoek opgezet, zodat er duidelijkheid ontstaat en om te kijken of de maatregelen gerechtvaardigd zijn.

Wie is Stichting Corona Onderzoek

Zoals eerder gezegd is Stichting Corona Onderzoek door een advocatenkantoor uit Eindhoven opgezet. Zij houden al sinds maart 2020 alle maatregelen nauwlettend in de gaten en kijken er met een kritische en juridisch oog naar. Stichting Corona Onderzoek heeft veel connecties in alle takken van de samenleving. Samen met hen en de juridische kennis en tools waar ze over beschikken willen ze een open debat voeren over de maatregelen en de angstcultuur waarin we verkeren.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/