Startdir
Image default
Huishoudelijk

Past een vlakke lichtkoepel bij een groen dak?

Een zadeldak lichtstraat is ideaal voor meer licht in je kamer. Waar je normaal de ene lamp na de ander aanzet voor meer licht, is dit bij een ruimte met een lichtstraat overdag niet nodig. Het scheelt dus enorm in het maandelijkse energieverbruik. Door een lichtstraat in te bouwen krijg je meer licht door het verspreiden van lichtinval. Daarnaast is niks betrouwbaarder dan daglicht. Op daglicht kun je rekenen. Je krijgt het iedere dag en het is helemaal gratis. Ideaal toch? Wil jij hier meer informatie over weten? Lees dan snel verder!

 

Wat zijn de voordelen van een lichtstraat uitbouw door Vlakke Lichtkoepel?

Een uitbouw wordt steeds populairder. Wanneer de ruimte er is, kan hierdoor een grotere keuken, woonkamer of eetkamer worden gecreëerd. Naast dat het je uitbouw meer licht geeft, zijn er nog meer voordelen van een lichtstraat gemonteerd door Vlakke Lichtkoepel. Enkele voordelen hiervan zijn: 

  • modern en strak design;

  • lagere energiekosten;

  • garantie;

  • geen extra werkzaamheden. 

Allereerst worden de lichtstraten ontworpen met een modern en strak design. Dit zodat het volledig aansluit met de stijl van jouw huis of bedrijf. Alle maten en glastypes zijn beschikbaar. Hierdoor heb je genoeg keuze. Of je nou een landelijke stijl als bedrijf of huis hebt of toch iets moderner, het is allemaal geen probleem met het grote assortiment. 

Daarnaast heb je meer daglicht in de uitbouw, waardoor het gebruik van lampen wordt verminderd. Dit zorgt voor minder energieverbruik. Ook krijg je bij een lichtstraat op je uitbouw door Vlakke Lichtkoepel 10 jaar garantie. Mocht het dus niet bevallen, kun je altijd terugkomen. Samen wordt er gekeken naar een goede oplossing voor jouw probleem. Tenslotte neemt het geen extra werkzaamheden met zich mee. Je hebt er dus geen omkijken naar. 

Klaar voor meer licht in huis

Een lichtstraat in je huis zorgt dus voor veel voordelen. Naast deze voordelen, kan je je natuurlijk ook bepaalde dingen afvragen. Wordt het niet te luxe bij je oude huisstijl? Krijg je dan niet juist te veel licht binnen? Kan dat wel op jouw dak gemonteerd worden? Zoals eerder gezegd heeft Vlakke Lichtkoepel een uitgebreid assortiment voor ieder huis. 

Daarnaast is het mogelijk om op ieder dak een lichtstraat te monteren. Zo ook op groendaken, wat je steeds meer ziet. Dit draagt bij aan het milieu en wordt als aantrekkelijk ervaren. Maar past hier nou ook zo’n lichtstraat op? Het antwoord hierop is ja. Vlakke Lichtkoepel heeft al op vele groene daken een lichtstraat gemonteerd. Deze zijn erg goed geïsoleerd en zorgt ervoor dat er niet onnodig warmte de ruimte verlaat. Ook dit zal weer zorgen voor minder energieverbruik. Ervaar jij klachten met weinig licht in een bepaalde ruimte? Dan is een lichtstraat zeker wat voor jou. Twijfel niet langer en ervaar zelf hier de voordelen van.