Startdir
Image default
Woning en Tuin

De ideale deurkrukken voor jouw woning

De belangrijkste reden dat deurkrukken bestaan is natuurlijk om ervoor te zorgen dat de deur op een gemakkelijke manier open gaat. Maar omdat je er ook veel tegenaan zult kijken, met name in de ruimte rondom de woon- en slaapkamer, is het minstens zo belangrijk dat ze niet afsteken bij de rest van het interieur. Is jouw zoektocht naar de perfecte deurklinken begonnen, let dan vooral goed op de volgende belangrijke aandachtspunten.

Deurkrukken bevestigen op de buitendeuren

In het geval van de voor- en achterdeur is het design veel minder belangrijk dan de werking. Je wilt natuurlijk wel altijd op een eenvoudige wijze je huis binnen kunnen komen. Handgrepen voor deze buitendeuren zijn daarom vaak minder licht in gewicht dan de variant die voor binnendeuren veelal wordt gebruikt.

Een buitendeur inclusief deurkruk met PVC-coating

Een deurkruk die bevestigd is op de buitendeur kan natuurlijk regelmatig worden blootgesteld aan bepaalde weersinvloeden zoals regen of misschien zelfs sneeuw. Daarom wordt er in het geval van een deurklink voor buiten vaak een coating van PVC op de klink aangebracht.

Een smaakvolle binnendeuren met mooie deurkrukken

Hoewel een stevige deurkruk vaak gewenst is in het geval van een buitendeur, is het in het geval van de binnendeur juist belangrijk dat de klink mooi past bij de rest van de inrichting. Er is een ruim aanbod van deurklinken, van ronde designs tot hoekige en van een zwarte stalen klink tot een antieke messing variant. Hierdoor is het mogelijk om ook bij jouw huisstijl een passende klink te vinden. Je ziet de deurklink natuurlijk regelmatig, al helemaal wanneer we het hebben over degenen rondom de woonkamer of keuken, dus zorg ervoor dat je de juiste deurklink uitkiest waar je geen spijt van krijgt.

https://www.deurklinken.com